Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 19 Luty 11, 12:09 Puchar ShNet - Wyniki
Tak jak w temacie, składamy tu wyniki. Obowiązkowo screen przedstawiający tabelę końcową. Jeśli chcecie powalczyć o kolorek, to proszę podać tu opis pojedynku. Pochwalcie się, jak ograliście przeciwnika Tutaj podajemy tylko wynki i opisy, wszystkie pytania kierujemy do tematu "zapisowego".
Gra w: czasami zrobię mapę na konkurs (SH/ SHC),
Wysłany: 19 Luty 11, 15:52
Bitwa Attyla versus przemusio
Na wstępie było trochę problemów technicznych, ale potem wszystko zostało naprawione.
Gra się zaczęła. Attyla stosuje typową taktykę multiplayer, wiele chatek drwali, sady i karczmy. Tymczasem przemusio buduje mniej chatek, jeden sad i rozpoczyna produkcję chleba. Attyla po krótkim czasie dorabia się fortuny.
Koniec okresu pokoju. Attyla stosuje popularną taktykę konny łucznik + tarcze ruchome, jednak to przemusio atakuje pierwszy. Nie, nie zauważył specyfiki murów przeciwnika – nasłał na niego assasynów, którzy zostali rostrzelani jak kaczki, podczas gdy konni łucznicy ostrzeliwali ruchome tarcze Attyli. Przemusio musiał skoczyć po ogórki do piwnicy, tymczasem przeciwnik niepoinformowany o tym, atakuje konnych łuczników Przemka.
Armia Huna atakuje zamek osłabionego przeciwnika. Przemusio ostatkiem sił ucieka z zamku, zmierzając w strone wrogiej twierdzy (byleby przed Hunem uciec). W połowie drogi został dogoniony i zabity.
CZESC WSZYSTKIM
NIESTETY PRZEGRALEM ale walka byla do samego konca .rozpoczelismy bardzo szybko gdy patrzylem na zloto mialem mniej all pozniej tylko sprzedawalem kusze no i bralem marne grosze mieszkancom miasta nawet sie nie spostrzeglem konic czasu
szybko aczalem robic tarcze i konie i nie obchodzilo mnie jakie wojsko posiadal moj wrog szybko wykopalem fose mialem wtedy czas na zobaczenie rywala robil on konnych rycerzy i rowniez jednostki arabskie
wtedy przyszlo mi na mysl zrobienie assasynow
rozpoczela sie walka po mojemy wszystko wygladalo rowno lecz przegralem gdy zajalem sie konnymi lucznikami a na przeciw ruszyli na mnie rycerze
probowalem chronic sie askami hehe pokonalem jego rycerzy lecz zostalo mu kilka konnych ktore zdecydowaly o wygranie magbeta
zostalem sam
nic nie moglem zrobic
i tak skonczyl sie moj zywot
zycze wszystkim graczom o jak najlepsze wyniki moze uda mi sie jeszcze zakwalifikowac do nastepnej rundy powodzenia!!
[ Dodano: 19 Luty 11, 20:34 ]
a bardzo przepraszam za bledy ortograficzne bardzo sie spieszylem postaram sie w nastepnym komentarzu o poprawna ortografie
Śpieszyło, nie śpieszyło, popraw to bo się tego czytać nie da.
- Warlike
_________________ HMM Mysle ze podolam wyzwaniu
Ostatnio zmieniony przez Warlike 21 Luty 11, 12:35, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli dobrze wiem to Attyla zaprosił Gierasa i Forestera na miejsce innych graczy .
Ten turniej to właściwie cała wielka afera , wulgaryzmy itp.
Nie można zrobic normalnego turnieju w którym wszyscy będą zgodni??
Nie mam tutaj prawa się wtrącac do rozwoju tego turnieju , ale gdyby nie ci z (KSW) , to wszyscy byliby zgodni i bez kłótni .
Proponuje żeby było jak wcześniej , czyli Piotrek i Kamilsoon wygrali walkowerem i po prostu przechodzą do następnej rundy, a nie jeszcze Attyla znajduje innych , nie do końca zaufanych kolegów i robi całą aferę z dobrze zapowiadającego się turnieju .
To tylko moje zdanie , i jeśli Ci coś obraźliwego napisałem Attyla to przepraszam...
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 12 Marzec 11, 17:06
Niestety, zostały chyba skasowane posty z ta kłótnią, więc nie jestem specjalnie w temacie. Z tego co zdołałem przeczytać jeden z graczy (Forester) używał cheatów. Jeżeli tak było, to rozegrany zostanie pojedynek Kamilsoon vs. Forester zostanie przeze mnie hostowany i sam przypilnuję porządku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum