Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 2 Styczeń 11, 20:17 Jakie są wasze ulubione gatunki filmowe? (Ankieta)
Odpowiadamy w tym temacie na pytanie "Jakie są wasze ulubione gatunki filmowe?"
Zaznaczać można wszystkie gatunki jakie są ankiecie ( jeżeli wam się podobają ).
Mnie najbardziej podobają się filmy akcji, filmy przygodowe (typu Indiana Jones), komedie i animowane.
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 3 Styczeń 11, 09:18
Komedie, czarne komedie, czasami lubie gore, oraz of course filmy majace swoje miejsce w sredniowieczu albo innej fajnej epoce. Lubie takze fantasty oraz niektore SI FI
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Ja horrory lubie sie bac jak np. ostatnio oglądałem Lekcja Przetrwania.
Powiem tylko tylko że podczas najstraszniejszego momentu niedźwiedź wyciąga flaki z nogi murzyna takiego .
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 6 Styczeń 11, 14:15
Najbradziej lubię filmy Sci-Fi (polecam Doctor Who, to serial, ale chyba można to podliczyć ), komedie - najbardziej te z Leslim Nilsenem (świetny komik), oraz wojenne i przygodowe.
Gra w: 1, Crusader
Wysłany: 20 Styczeń 11, 11:23
Ja lubię komedie (np. Policja zastępcza), filmy akcji (np. Mission Imposible) i przygodowe (historyczne i fantasy) Przede wszystkim lubię seriale typu Mentalista, Life, Prison Break i V. V to jest wyjątek, bo zbytnio nie lubię science fiction
_________________ "Tam gdzie wrogów k*pa,
i tam najlepszy szermierz d*pa."
Ja najbardziej lubię filmy akcji oraz przygodowe. Lubię kiedy na ekranie dużo się dzieje, ale nie przepadam za bezmyślną sieczką. Nie pogardzę też filmem z kategorii "tych z wartościami" jak "Everybody's Fine", "Seven Pounds" czy "Pursuit of happyness".
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 20 Styczeń 11, 18:35
A gdzie jest Fantazy, pytam sie, gdzie podzialo sie ono, gdzie ono sie podzialo?
Moje ulubione gatunki filmowe to: Komedie, Fantazy, Si=Fi oraz of course Wojenne.
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum