Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 14 Styczeń 11, 19:30 Wasze plany na ferie
Witam.
Jak zapewne u większości, odwilż pokrzyżowała wiele planów co do nart/snowboarda etc. Co więc zamierzacie na feriach robić? U mnie właśnie się one zaczynają. Mój plan to byczeć się - komp, telewizor Czytam też "Dzieje Polski". Mam też zrobić na przyrodę komórkę zwierzęcą. W poprzedniej, piątej klasie ktoś zrobił cytoplazmę z żelatyny, czego powodem znaczna jej część została zjedzona A wy, co robicie, lub będziecie robić, na feriach?
Gra w: Żadne
Wysłany: 14 Styczeń 11, 20:28
Ja przeważnie na komputerze, lecz też czytam książkę Sienkiewicza pt. "Krzyżacy". Wszyscy mówili, że to głupia książka, a mi się podoba. Nigdzie nie wyjeżdżam.
_________________ W naszych żyłach Rap płynie non-stop, non-stop
w naszych sercach prawdziwy Hip-Hop, Hip-Hop!
Gra w: 1, Crusader
Wysłany: 14 Styczeń 11, 20:42
Artur: Bo się nie znają na książkach Ja uważam po prostu że jest nudna, a nie głupia
A co do ferii to tak:
Komp:
Kilka opowiadań
Misja do gry (Thief)
Granie w minecrafta
Książki:
Przygody Sherlocka Holmesa
Kroniki Wardstone: Tajemnica starego mistrza
Po za tym:
Rysuję komiks na polski oraz coś tak ,,dla siebie"
EDIT:
A no tak, jeszcze pójście do kumpla grać w gry planszowe
Oprócz tego że będę siedział w domu i sie obijał , będe musiał iść do szkoły ,poniewaz bedziemy tworzyc ramowy plan wypowiedzi na ustną mature z polskiego
Ja też w ferie będę się niestety uczył. [ Głównie próbował ] Trzeba powtórzyć materiał, a mat/fiz to nie są niestety lekkie rzeczy Do tego prezentacja z polaka
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 18 Styczeń 11, 21:12
ja jadę nurkować w ciepłe wody. jeżeli wyjazd nie wypali, to będę kontynuował komiksy dla innego forum i wezmę się (ale tylko trochę) za naukę. Generalnie to nie chcę zostać w domu, żeby mnie kolesie nie wyciągali na piłkę codziennie kiedy to mi się nie będzie chciało, a na pewno nie będzie
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 18 Styczeń 11, 22:06
Cytat:
ja jadę nurkować w ciepłe wody
Fajnie masz, ja mialem okazje nurkowania tylko w zimnych wodach baltyku, morza polnocnego i paru jeziorek na pojezierzu pomorskim. Zdawales w PADI, czy w jakiejs innej organizacji?
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 19 Styczeń 11, 15:12
@Thompson: Ja jestem tylko OWD, nie mam czasu zeby zdawac AOWD i deep water diver. Niedlugo kupie sobie wreszcie moj Jacket, nie bede musial juz go pożyczac. A co do tematu, w ferie nic nie bede robic, bo w Niemczech ich po prostu nie ma
Bordinio
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 20 Styczeń 11, 15:09, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum