Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Sh1,ShC,minecraft
Wysłany: 2 Styczeń 11, 20:52
Lordmich ja przecież zajmuję się Chęcinami nie pamiętasz.A poza tym o tej zmianie kolorów programy z poradnika mi nie działają, a hex editor neo , który ściągnąłem nie chce odnaleźć tej linijki.Chyba ,że prześle ci plik i zmienisz a potem wstawisz go do tematu.
Bordinio
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 3 Styczeń 11, 17:10, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: Sh1,ShC,minecraft
Wysłany: 5 Styczeń 11, 19:30
A zobacze już próbowałem zacząłem i szło mi dobrze ,ale muszę zrobić jeszcze raz ,bo mi się nie zapisało.Jutro dam screen jak mi idzię.A poza tym jak robi się coś to nie można się poddawać trzeba prubować dalej.
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 15 Styczeń 11, 21:04
Widzę, że robicie niezłe mapy, w szczególności Lordmich.
Pobrałem i zagrałem w mapkę "Przygoda w Galii". Krajobraz ładnie się prezentuje, mogłeś jednak coś dodać na płaskowyżu (pozycja rzymian). Troche dziwnie wygląda ten symetrycznie wyżłobiony labirynt około lewego dolnego rugu. Co do trudności, to misja strasznie łatwa. Wystarczy w odpowiednie miejsca ustawić wojska, a potem konnicą wybić niedobitki, a stracone jednostki są niżej niż 50% (dobra trudność to taka, gdzie traci się min. 75%). Zgromadziłeś też trochę materiałów tematycznych, co jest na plus.
Daję 7/10, byłoby wyżej, gdyby nie ten (do niczego nie wykorzystywany) labirynt i niski poziom trudności.
Gra w: Stronghold
Wysłany: 15 Styczeń 11, 21:37
Ten labirynt miał służyć posiłkom wroga, ale zapomniałem go usunąć
Wiem, że łatwa, ale nie mam zbytniego obycia w robieniu inwazji, wolę krajobrazy Ale myślę, że najnowsza mapa nie jest już taka łatwa jak tamta.
Dzięki wielkie za pobranie i ocenę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum