Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
A Wy komentując moje zdanie zastanowiliście się o co właściwie mi chodziło?
O to, że taki początkujący moze nie wiedzieć jak rozbudować się najlepiej. A w PT, to chyba to się liczy. A jak by było o PT to może od razu zaatakować, ogólnie robić co chce. Nie musi znać się jak najlepiej na ekonomii by wygrać (chociaż i tak trochę słabsza i pewnie przegra). Może poprowadzić jakąś inną taktykę.
A po za tym czasem włączę sobie 5 PT by zobaczyć czy robię jakieś postępy : ).
A Wy komentując moje zdanie zastanowiliście się o co właściwie mi chodziło?
O to, że taki początkujący moze nie wiedzieć jak rozbudować się najlepiej. A w PT, to chyba to się liczy. A jak by było o PT to może od razu zaatakować, ogólnie robić co chce. Nie musi znać się jak najlepiej na ekonomii by wygrać (chociaż i tak trochę słabsza i pewnie przegra). Może poprowadzić jakąś inną taktykę.
A po za tym czasem włączę sobie 5 PT by zobaczyć czy robię jakieś postępy : ).
Eko nie jest najważniejsze, ważne jest co sie potrafi po pt
_________________ Team Poland
" I Kiedy Wróg Poszedł Do Nieba, Ja Zostałem W Piekle"
Ja kiedys grałem na 20 pt, bo robiłem rycerzy i mieczników, a był kolega ktory miał identyczną taktyke to gralismy czasami . 1v1 ja wygrałem (ale to było daaawno) . Ale teraz już na 10 pt i tak mi sie najlepiej gra. Z noobkami gram czasami na 20pt dla jaj .
Na mapie gdzie jest dużo surowców nigdy nie walczę wiecej niz z jednym przeciwnikiem , zawsze 1vs1 albo 2vs2 wtedy ustalam 10 lub 20 pt, tam gdzie jest mało surowców (low res) ,ewentualnie na mapie jakiejś mapie do single często podjemuje wyzwanie i walczę przeciwko 3 albo 4 przeciwnikom na 5 lub 10 pt
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 15 Styczeń 11, 21:17
Teraz nie gram na multi, ale wcześniej to głównie 10pt, to najpopularniejszy tryb gry, na niższym no rush prawie nie grałem. Czasem też na 20pt, ale jak gralem z noobkami lub takim kumplem z klanu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum