Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 31 Grudzień 10, 11:55
Moj nick pochodzi z glebn mojej chorej wyobrazni, oraz z glebin pomyslowosci mojich kumpli.
Poniewaz nie lubie kur, indykow i innego skrzydlatego paskudzwa, ale za to lubie rosol, majac wczesniej ksywke "Lowca", zostalem "Lowca kur". Wzruszylem sie...
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 31 Grudzień 10, 12:48
Cytat:
A skąd ta nieopanowana niechęć do drobiu?
Wole "prawdiwe" mieso, tak jak np. wolowinka, wieprzowinka czy baraninka. Kury po prostu nie trawie...
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Tu opisujemy, dlaczego wybralismy swoj nick, co on znaczy lub czego jest skrotem.
thompson - ulubiona bron, pistolet maszynowy produkowany od roku 1928 napedzany amunicja pistoletowa. tyle co do pochodzenia. nazwa tej broni kojarzy mi sie z moim imieniem, to jest; tomek. kiedys pare razy nazwano mnie tak w szkole i tak sie do tego przyzwyczailem, ze thompson to ogolnie moja ksywka internetowa.
A wasze?
olko121-moja ksywa + ulubiona liczba= olko121
używam też blaszak8910- [s]muwi[/s]mówi się tak na komputer + 8910 to osiem dziewięć dziesięć = blaszak8910
Edycja: Kacper
_________________ "Mój sztandar załopocze na twojej warowni , zanim ten dzień się skończy!"
"Czy nikt nie sprzątnie Tego...śmiecia który zasłańia mi horyzont?"
Chyba jesteśmy gotowi!
"A oto nasz mały "bohater"! Chyba mam dla ciebie niespodziankę!"
Ostatnio zmieniony przez Kacper 11 Styczeń 11, 18:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum