Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Rower, piłka nożna, ping-pong (cudem nie dostałem się na gminne... moich dwóch kolegów do Wojewódzkich się dostało ;p) , hokej (na stawie ;p ), siatkówka...
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 11 Lipiec 09, 11:59
ja tam za sportami nie przepadam zbytnio, ale o kondycje dbam. codziennie biegam na biezni, cwicze pompki i pakuje sie hantlami. w wakacje duzo plywam. co do sportow to dobry jestem w dwa ognie ale to chyba jak kazdy
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 19 Styczeń 10, 17:37
Ze sportu taki super nie jestem, jednak bardzo lubię grać w "gałę" , tenisa stołowego, a także kocham pływać! Och, jak ja bym chciał się przenieść do wody (jeździłem do Egiptu 3 razy z rzędu i wręcz zakochałem się w morzu, rybach i tych cudownych rafach koralowych; no a poza tym w wodzie widzę bez okularów , a niestety w realu mnie strasznie oszpecają). Poza tym wyjątkowo lubię przejażdżki rowerowe, zwłaszcza z kumplami .
W telewizji zaś z chęcią oglądałem skoki narciarskie. Oglądałem, bo od jakiegoś czasu baardzo mało oglądam TV, a jak już to wiadomości albo jakieś kreskówki .
Najlepsze dla mnie to wędkarstwo ;p Później jest siatkówka i tenis stołowy ;]
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Dla mnie koszykówka (co ciekawe matma [w sensie fiza] się przydaje), tenis stołowy (ping-pong), unihokej (hokej na s. gimnastycznej), czasami lubię pływać ale robię to rzadko, noi gra w nogo XD baseball, chyba sobie w normalny zagram (wytarczy zwykły kijek + piłeczka)
sory za odswiezenie
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Gra w: życie
Wiek: 28 Posty: 652 Skąd: Nowy Sącz Medale: 1 (Więcej...)
Wysłany: 30 Grudzień 10, 11:15
No to ja też odświeżę Gram freestyle football (zainterestowanych odsylam na moją stronę podaną w podpisie lub na www.pffa.pl ) ale teraz leczę od sierpnia kontuzję, która coś się nie chce zagoić ;/ więc od pół roku nie ćwiczę na wf i w ogóle nie uprawiam żadnego sportu, nie mogę biegać i nie jestem klasyfikowany z wf ;/
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 30 Grudzień 10, 12:03
A ja grywam w Amrykanski football.
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 8 Kwiecień 11, 20:10
Nie gram w piłkę w żadnej oficjalnej drużynie, z kolegami wynajmujemy orlik raz w tygodniu.
ASG - też się strzelam z kolegami, mamy własną drużynę Foxhound. Ale jesteśmy jedną z wielu obecnych na strzelankach. W Szczecinie środowisko airsoftowe jest bardzo duże.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum