Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
I te pomyje płynące rwącym potokiem, myślałby kto, że tam wylewają ścieki z conajmniej ostatniej pięciolatki
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 27 Grudzień 10, 10:48
Ja proponowałbym zamiast rycerza (wygląda jak członek Zakonu Krzyżackiego) dać zwykłego kata. Dobrze by też było, gdybyś narysował troche gapiów, bo egzekucje przyciągały wielu ciekawskich. Jeszcze jedno, mianowicie, "ludki" są do siebie nieporcjonalne, coś jakby ludzie i hobbici z książek Tolkiena. Ale poza tym jest nieźle.
Gra w: Sh1,ShC,minecraft
Wysłany: 19 Luty 11, 18:09
Fajne rysunki. Też sobie rysuję od czasu do czasu, ale ostatnio nie mam na to czasu.Może niedługo też zrobię temacik ze swoimi rysunkami.Rysunki naprawdę ekstra
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 20 Luty 11, 10:37
Ładnie rysujesz krajobrazy i budowle, ale mam dwie uwagi.
1. Bardziej cieniuj budynki, oraz uzywaj gammy barw olowka(konkretnie, kamienie na wiezach nigdy nie byly biale, gdyz wapien nie jest zbyt wytrymalym materialem na budowe umocnien).
2. Zaludnij troche twoja osade
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Nooo rysunki dużo lepsze niż poprzednie ;]. Jednak widzę, że masz problemy z perspektywą . Ten jest naprawdę udany IMO, ale fosa w rogu jest za szeroka, w sensie nienaturalnie to wygląda, drzewo genialne . -> http://img37.imageshack.us/i/skanuj0003k.png/
Lowcakur -> zawsze mozna nałożyć wapń (nie wapień . za dużo u szwabów siedzisz ;P) na kamienny mur ;]. Domy były bardzo często pokrywane wapniem. Przynajmniej tak mi sie wydaje, że można kamienny mur pokryć wapniem .
Tak, ale jak nalozysz tynk, to wtedy NA PEWNO nie widac kamiennych cegiel, nie?
Siwy napisał/a:
Przynajmniej tak mi sie wydaje, że można kamienny mur pokryć wapniem
Moznabylo, ale tylko bardzo bogate miasta bielily mury wapnem. A samo wapno(palone) bylo wykorzystywane w innych, "lepszych" celach
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum