Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SHC, SH2 Deluxe
Wysłany: 22 Grudzień 10, 18:00
Januszowski5, chodzi Ci o chłopów przy ognisku, czy o np. drwali, myśliwych, kamieniarzy itp.
Chociaż i tak Ci przy tym nie pomogę, bo jest to niemożliwe, żeby im zmienić kolor
_________________ Alanné mba yi woma... wé
Ho tou sondé
Ho ma... yé
W czasie gry dynamiczny kolor? tj. z żółtego na niebieski np? Chyba da się edytując mapę z wężem (tą co tam masz ileś tam procent religii) i wtedy wyczyścić wszystko gumką ale radzę nie czyścić siedziby bo nie wiadomo czy zadziała i wtedy jak zdobędziesz zamek to się zmieni kolor a inny sposób to właczyć ten program do otwierania plików chyba GM czy jakoś tak i zedytować
P.S. Chyba temat do zamknięcia
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Gra w: Twierdza Krzyżowiec 2
Wysłany: 4 Styczeń 11, 17:15
To był zamek Wilka który miał kolor czarny i po zrzeczeniu się powinien mieć kolor żółty bo zmieniłem heditem, ale niektórzy ludzie mieli kolor niebieski i tak oto miałem 2 kolory pracowników;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum