Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 17 Grudzień 10, 17:35 Przerwa świąteczna
Witajcie! Jest rzeczą jasną, iż podczas świąt nie będzie prowadzona gra. Proponuję tutaj ustalić, kiedy zaczynamy przerwę świąteczną i kiedy kończymy. Mam nadzieję, że się szybko dogadamy.
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 17 Grudzień 10, 21:36
Ja mam od 23grudnia do 10 stycznia.
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Wysłany: 18 Grudzień 10, 15:57
A ja sie nie zgadzam, bede dostepny dopiero od 4 stycznia.
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Wysłany: 18 Grudzień 10, 20:29
Pasuje mi to niezmiernie.
Wysłany: 18 Grudzień 10, 21:47
No to fajnie, chciałbym sobie trochę odpocząć na święta. A że w dwa tygodnie zrobiliśmy tyle, ile było zaplanowane na cztery, to mamy prawo na oddech .
Wysłany: 19 Grudzień 10, 15:55
A zatem ustalone! Mamy wolne od poniedziałku do Nowego Roku. W tym czasie będą się jeszcze odbywały sesje mongolskie. Odpocznijmy trochę i wczujmy się w klimat świąt . Zasłużyliśmy na to - WSZYSCY .
P.S. Wysłanie ruchów z obecną turę nadal obowiązuje!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum