Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 12 Grudzień 10, 14:43 Obwieszczenie Mistrza nr 1
Wielki Mistrz wysłał list otwarty do swoich podopiecznych - władców środkowo-wschodniej Europy. Zawarł w nim taką treść:
Moi Drodzy! Musicie uzbroić się w cierpliwość. Mam na tę chwilę masę pracy w swojej kancelarii. Sytuacja wygląda nieciekawie i dlatego informuję, iż wasze stany budżetowe (infa) zostaną przesłane jutro. Mam nadzieję, iż wybaczycie tę drobne opóźnienie.
Z wyrazami szacunku - Mathias I
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 13 Grudzień 10, 18:56
Oj Mathiasku niewiele czasu zostalo, a moj plebsik czeka na moje rozkazy.
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 13 Grudzień 10, 20:30
Oj, młode smoki, nie znacie potęgi fluxa . Wszystko mam zaplanowane, zresztą infa Wam będą w większości w tej turze niepotrzebne...
A ty Lowca uważaj z tym droczeniem się, bo tutaj też mam możliwość dawania ostrzeżeń...
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Ostatnio zmieniony przez Warlike 14 Grudzień 10, 15:20, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum