Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: 1, Crusader
Wysłany: 3 Grudzień 10, 10:55 Saga o wiedźminie
Witam, zapewne większość z was słyszała o tej sadze i ktoś ją czytał Ja za 500 stron skończę cały, siedmioksiąg. W tym temacie możecie rozmawiać, pytać, prosić o wyjaśnienie, wybierać najlepszą rzecz itp.
Mam nadzieję że ktoś się znajdzie co miał styczność z Sapkowskim A więc:
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 3 Grudzień 10, 14:04
Przeczytalem cala sage wiedzmina, 2 tomy opowiadan oraz "cos se konczy, cos sie zaczyna"
Sapkowski pisze swietne fantasty, i w tym wypada najlepiej. Niestety, wizerunek ksiazki popsula "swietna" produkcja filmowa pt. "Wiedzmin", po ktorej mialem nocne koszmary i napady zlosci.
Moim zdecydowanymi faworytami sa oczywiscie Cahir, Jaskier, Cirilla oraz Geralt. Na uwage zasluguje takze Hrabia Trzy Kawki, Yennefer oraz Neneke.
Alt.
- Warlike
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Ostatnio zmieniony przez Warlike 3 Grudzień 10, 16:40, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: 1, Crusader
Wysłany: 3 Grudzień 10, 14:48
Filmu nie oglądałem, nie oglądam i nie zamierzam Mój ulubiony bohater sagi to Jaskier, ale pewnie większość go lubi więc wybieram, hm... Zoltana albo Yarpen, może Regis
_________________ "Tam gdzie wrogów k*pa,
i tam najlepszy szermierz d*pa."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum