Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Pod względem łatwości to król artur bo doszedłem do Morgany aż
a pod względem wyglądu i czadu etc. to dracul
a pod wzgledem jednostek to lód bo są olbrzymy
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 5 Lipiec 10, 10:28
DarnokOk napisał/a:
Pod względem łatwości to król artur bo doszedłem do Morgany aż
a pod względem wyglądu i czadu etc. to dracul
a pod wzgledem jednostek to lód bo są olbrzymy
Morgana jest łatwa Schody się zaczynają na Graalu
Żeby nie było offtopu to najlepiej wg mnie się gra Lodowymi
Gra w: Wszystkie po trochu.
Wysłany: 6 Lipiec 10, 13:27
Graal to również banał, trzeba tylko mieć odpowiednią strategię
A co do lordów to mnie najwygodniej grało się Draculem, jego nietoperzyki są przydatne gdy trzeba zrobić "porządek" na wieży, a jeśli chodzi o wygląd to myślę że zamki Artura wyglądają całkiem pokaźnie (jeśli ma się smykałkę do ich robienia;)).
Gra w: wszystkie części, nawet troche w kindoma.
Wysłany: 7 Lipiec 10, 19:24
Grałem głownie Arturem, jego kampanie przeszedł brat ale mi za bardzo nie podszedł, potem trochę lodowymi, nawet mi się spodobali ale nie przeszedłem nawet 2 misji, ale nie powiem bym się bardzo w niej starał. "Tymi trzecimi" nie grałem nigdy.
Siły zła mają najprzydatniejsze przy oblężeniu moce, dlatego też najczęściej wybieram Vlada. Creepery w połączeniu z smokiem, demonami, nietoperzami oraz wilkołakami są nie do zastąpienia przy obleganiu zamku.
30 gigantów i każdy zamek leży. Chyba, że gramy z kimś o wiele bardziej rozgarniętym niż komputer.
Gra w: Stronghold 2
Wysłany: 5 Listopad 10, 22:34
Ja tam preferuje króla i Vlada Król mi się podba bo ma cos w sobie z jednostek z SH2 Mało fantasty więcej sredniowecza A Vlad ma creepry (czy jak to tam sie pisze) 40 takich i czyścisz mur
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 26 Listopad 10, 14:30
Mi sie najlepiej gralo Vladem, uwielbiam grac zlymi charakteram.
Ale beka, jaki wyrownany pojedynek. Kazda postac ma po 13 glosow.
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum