Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Potrzebna będzie automatyzacja kliknięć - ktoś umiałby to zrobić? Ja niestety jestem humanistą, nie podołam.
Angażujcie KAŻDEGO, kogo znacie. Pytajcie nie tylko obrońców życia, ale i zwykłych ludzi, znajomych - warto. Chodzi o czyjeś życie.
FIREFOX
# na górze okna FirefoksaNa pasku menu, kliknij NarzędziaFirefoxEdycja i wybierz Opcje…Preferencje….
# Wybierz panel Prywatność
# Z menu rozwijanego elementu Program Firefox: wybierz ustawienie będzie używał ustawień historii użytkownika.
http://support.mozilla.co...gi%20ciasteczek
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Ostatnio zmieniony przez Crux 22 Listopad 10, 20:38, w całości zmieniany 5 razy
Gra w: życie
Wiek: 28 Posty: 652 Skąd: Nowy Sącz Medale: 1 (Więcej...)
Wysłany: 22 Listopad 10, 22:30
Z automatyzacją (jeżeli w ogóle jest możliwa) ciężko będzie, bo pola radio zmieniają swoją pozycję ;/ Ja na bieżąco korzystam z opery więc klikam, klikam i klikam ;]
EDIT: Proponuję ustawić sobie taki opis na gg:
http://szort.pl/bvc
Czy możemy coś zrobić? Tak. Możemy masowo głosować na stronie:
www.birthornot.com
Angażujcie KAŻDEGO, kogo znacie.
Aby głosować kilkukrotnie zablokuj ciasteczka w ustawieniach przeglądarki.
Klikamy na "Give Birth".
Za pierwszym razem pojawił się komunikat: "Thank you for vote" czy coś takiego. Przy kolejnym razie zawsze wyskakuje: "Thank you, we have already counted your vote."
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Gra w: życie
Wiek: 28 Posty: 652 Skąd: Nowy Sącz Medale: 1 (Więcej...)
Wysłany: 22 Listopad 10, 22:50
Nie wiem czemu, ja mam operę i mogę.
EDIT: Z tego co widzę, to chociaż cały czas klikam to nie ma szans. Internauci to idioci. Pewnie większość z nich bawi, że babka sobie dziecko zabije. Pozostaje się tylko pomodlić do Boga, żeby matka się opamiętała, albo żeby stał się jakiś cud...
Pozostaje nadzieja, że to "fake" - jakaś akcja radykalnych środowisk pro-life analogiczna do słynnego holenderskiego "Donorshow". http://www.aolnews.com/su...a-hoax/19726505
Nie mniej jednak znając Amerykańców to może być wszystko na serio - cóż, za dużo reality show.
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 23 Listopad 10, 15:38
jestem wstrząśnięty. Znacząca większość osób jest za aborcją. ja oczywiście zagłosowałem na to, żeby zostało narodzone. Jednak nawet jeśli (i oby) to dziecko przyjdzie na świat, będzie miało okropne życie, jacy mogą być rodzice, którzy o narodzeniu dziecka decydują za pomocą ankiety internetowej? Potwory j****e. I jakie życie dziecko będzie miało, gdy wytykać je będą przez całe życie wszyscy ludzie śledzący tą sprawę? Ja pie****e. Ludzie są tak zepsuci, że przez sam fakt o ich istnieniu mam ochotę się czasem pochlastać...
Jeśli mocno chcecie zautomatyzować głosowanie, to można użyć do tego programu Jitbit Macro Recorder.
Ja byłbym w stanie bez większych problemów przygotować makro, ale praktycznie nie da się go przenieść na inny komputer. Wystarczy inna rozdzielczość/przeglądarka/wymiary okna przeglądarki i makro przestanie działać jak należy.
Niemniej jednak, jeśli ktoś ma ochotę spróbować, to służę pomocą.
Ostatnio zmieniony przez Odyn 4 Grudzień 10, 21:51, w całości zmieniany 1 raz
Co prawda jeśli dzieciak się dowie o wszystkim to będzie miał przekichane życie, ale to już nie nasza sprawa. Deo gratias!
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 22 Grudzień 10, 20:23
Wydaje mi się, że to podróbka. Już oglądałem programy (np. w Detektywach raz było i chyba w ,,24 Godziny") o tym, że ktoś np. zrobił stronę internetową z ankietą ,,zabić go/się, czy nie?". Następnie z kafejki internetowej podbijał tę opcję, która mu odpowiadała (czyli np. żeby zabić). Tutaj to jest wg mnie akcja propagandowa antyaborcyjna, która mobilizuje internautów do reakcji na usuwanie ciąży - twórca fałszuje wyniki ankiety, aby wzmóc w nas potrzebę działania. Osobiście uważam, iż to kwestia sumienia, ale sam bym nigdy nie pozwolił na zabicie dziecka, gdyby sprawa dotyczyła mnie. Popieram akcję - oby ta metoda była coraz rzadziej używana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum