Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 29 Wrzesień 10, 17:25 1200 Tura I - Czas wielkich zmian
Nadchodzi czas wielkich zmian. Nowi władcy obejmują tron, wojna jest blisko. Wszyscy szykują się na cieżkie czasy. Ten wiek zmieni wszystko...
Zaczynamy pierwszą turę w roku 1200. Proszę nie wysyłać do mnie maili, póki nie dostaniecie infa. Przypominam, że w dwóch pierwszych turach sie nie atakujemy. Mam nadzieję, że przeprowadzimy je szybko i sprawnie. Dwóch zapominalskich, Crux i Xeno, nie zaangażowali się jescze i tylko na tym stracą Tak więc biorę się za infa. Pamiętjcie, jak pisać ruchy, objaśniłem to w "Komendach". I jescze jedno - miło by było, gdybyscie na początek maila podali swój nick forumowy i wybrane średniowieczne imię władcy. To by było prościej dla mnie. To by było na razie tyle. Proszę składać pytania w tym temacie, gdyby takowe do mnie były.
A poza tym, ja się nigdzie nie doczytałem, że tura trwa do wczoraj...
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Wyślę ruchy po tym, jak odpowiesz na pytania zadane przez Fryzjera w temacie z pytaniami, ponieważ mają one wielkie znaczenie dla przebiegu gry oraz podejmowanych decyzji.
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 4 Październik 10, 16:01
Jak narazie mam 7 przygotowanych inf, bo tyle wysłano mi spisów ruchów, za chwilę sprawdzę skrzynkę i mam nadzieję, że otrzymam wreszcie maile od Kacpra, Cruxa, jamiesiorka i kilku innych. Jesli ktoś z jakiegoś uzasadnionego powodu ktoś nie może mi wysłać maila, niech mi tutaj o tym napisze, wtedy mogę ewentualnie przeprowadzić za nią budowę. Jeśli jednak ktoś mi to oleje, to zostanie bezpowrotnie wyrzucony z CP II. Nie chcę, by mi ktoś robił łaskę że po kilku tygodniach wyśle mi maila... Jeśliście się zgłosili do CP 2 to po to, by grać, a nie płatać figle MG. Jeśli chodzi o 2. turę, zarządzę ją wtedy, kiedy mi wszyscy prześlą maile (no chyba, że ktoś będzie se z gry robić "jaja", to go wywalę i zaczniemy).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum