Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
W takim razie zapisuję się. Mam nadzieję(prawie jestem pewien), że gra odniesie większy sukces niż poprzednie gry forumowe, więc szkoda byłoby to przegapić.
Gra w: SH1,SH:C,extreme
Wysłany: 23 Wrzesień 10, 18:03
Myślałem,że już można sobie wybrać ziemię,niektórzy pisali co by chcieli.A co do dwóch osób,to może zaczekać do jutra/soboty i jak nikt się nie zgłosi to usunąć (o ile można) z mapy dwa terytoria?
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 23 Wrzesień 10, 21:10
Poczekajcie, chłopaki z tym rozdzielaniem . Na pewno każdy dostanie to, co będzie chciał.
Także uważam, że w sobotę powinny zostać zakończone zapisy, a pozostałe dwa tereny nie usuwać, tylko uznać za neutralne (może ktoś dołączy w trakcie gry? albo będą prowadzone walki/rozbiory tychże obszarów pomiędzy pozostałe państwa?). Ale to Wojownik podejmie decyzję.
No to teraz cierpliwie oczekujemy na start i ja w tej chwili przestaję spamować do czasu rozpoczęcia się gry .
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 24 Wrzesień 10, 13:38
Wysłałem pw do Odyna. Mam nadzieję, że jak najszybciej dostaniemy kącik Wtedy wszystko napiszę, a jutro, jak wszystko dobrze pójdzie, zaczniemy pierwszą turę.
i jak nikt się nie zgłosi to usunąć (o ile można) z mapy dwa terytoria?
Fryzjer napisał/a:
a pozostałe dwa tereny nie usuwać, tylko uznać za neutralne (może ktoś dołączy w trakcie gry? albo będą prowadzone walki/rozbiory tychże obszarów pomiędzy pozostałe państwa?).
Zostawić te dwa tereny jako wioski AI Będą nas mogły atakować tak jak te w kingdomsie ALe to już od Wojownika zależy
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum