Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Crusader, Jedynka sporadycznie.
Wysłany: 21 Wrzesień 10, 13:58 Arabski Lord
Mam pytanko. Robię kampanię w Scenariuszu w Stronghold Crusader i nie wiem jak zrobić by mój lord był Arabem, a nie Krzyżowcem. Jest na to jakiś sposób, żeby "zrobić" Araba?
_________________ Jeśli ktoś dokonał rozważań przed bitwą a potem wygrał, znać, że rozważał długo. Jeśli ktoś dokonał rozważań przed bitwą a potem przegrał, znać, że rozważał krótko. Długie rozważania oznaczają wygraną, krótkie rozważania to przegrana. -Sun Tzu
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 21 Wrzesień 10, 15:31
Ehhh... temat był poruszany wielokrotnie, sądzę, że wpisanie "Arabski lord" wybierając przedtem opcję "Szukaj" to nie jest zbyt ciężkie, prawda?
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
Gra w: Crusader, Jedynka sporadycznie.
Wysłany: 22 Wrzesień 10, 06:38
Nie ma w "szukaj" drogi Kokoju. Więc czy mógłbyś chociaż na PW?
_________________ Jeśli ktoś dokonał rozważań przed bitwą a potem wygrał, znać, że rozważał długo. Jeśli ktoś dokonał rozważań przed bitwą a potem przegrał, znać, że rozważał krótko. Długie rozważania oznaczają wygraną, krótkie rozważania to przegrana. -Sun Tzu
Gra w: Sh1.SHC
Wysłany: 24 Wrzesień 10, 15:00
Zależy czy chcesz by TWÓJ ord był Ar. czy wroga.
Jak twój to normalnie w zmień tożsamość.
Jak wróg to robisz tak:
1 mapę do skirmisz i siedzibę wroga
2 zapisujesz grasz w nią ustawiając wroga araba
3 zapisujesz
4 w pliku saves znajdujesz kopujesz do map zmieniając końcówke nazwy z sav na map
5 otwierasz mapę wedytorze; zmieniasz na inwazję robisz
6 robisz wszystkie poprawki, scenariusz
_________________ Czas leci, czas leci...
Innymi słowy do roboty...
Ech.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum