ZalogujRejestracjaSzukaj U�ytkownicy MedaleZaloguj si�, by sprawdzi� wiadomo�ciGrupyStatystyki

Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij

Poprzedni temat «» Następny temat
Arabski Lord
Autor Wiadomość
Lord Jaqb 
Wędrowiec

Gra w: Crusader, Jedynka sporadycznie.
Medale: Brak

Wysłany: 21 Wrzesień 10, 13:58   Arabski Lord

Mam pytanko. Robię kampanię w Scenariuszu w Stronghold Crusader i nie wiem jak zrobić by mój lord był Arabem, a nie Krzyżowcem. Jest na to jakiś sposób, żeby "zrobić" Araba?
Jeśli ktoś dokonał rozważań przed bitwą a potem wygrał, znać, że rozważał długo. Jeśli ktoś dokonał rozważań przed bitwą a potem przegrał, znać, że rozważał krótko. Długie rozważania oznaczają wygraną, krótkie rozważania to przegrana. -Sun Tzu

Kokoju 
Piechur

Gra w: różne takie...

Wysłany: 21 Wrzesień 10, 15:31   

Ehhh... temat był poruszany wielokrotnie, sądzę, że wpisanie "Arabski lord" wybierając przedtem opcję "Szukaj" to nie jest zbyt ciężkie, prawda?
„-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”

Fryderyk Nietzsche

Lord Jaqb 
Wędrowiec

Gra w: Crusader, Jedynka sporadycznie.

Wysłany: 22 Wrzesień 10, 06:38   

Nie ma w "szukaj" drogi Kokoju. Więc czy mógłbyś chociaż na PW?
Jeśli ktoś dokonał rozważań przed bitwą a potem wygrał, znać, że rozważał długo. Jeśli ktoś dokonał rozważań przed bitwą a potem przegrał, znać, że rozważał krótko. Długie rozważania oznaczają wygraną, krótkie rozważania to przegrana. -Sun Tzu

Adax 
Laureat konkursu

Gra w: Sh1.SHC

Wysłany: 24 Wrzesień 10, 15:00   

Zależy czy chcesz by TWÓJ ord był Ar. czy wroga.
Jak twój to normalnie w zmień tożsamość.
Jak wróg to robisz tak:
1 mapę do skirmisz i siedzibę wroga
2 zapisujesz grasz w nią ustawiając wroga araba
3 zapisujesz
4 w pliku saves znajdujesz kopujesz do map zmieniając końcówke nazwy z sav na map
5 otwierasz mapę wedytorze; zmieniasz na inwazję robisz
6 robisz wszystkie poprawki, scenariusz

Odpowiedz do tematu