Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Mi się coś takiego wydarzyło na starym kompie. Tyle że wrogi konny łucznik nie strzelał do moich na wieżach, a moi nie strzelali do niego. Grałem z polakiem. Mówił że nie może nim ruszyć. Mówił że jak na niego klika to pojawia się tylko pasek życia. Brak interfejsu... To na pewno był jego konny łucznik... Bo miał taki sam kolor...
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Z tym marszalkiem to byl zwykly bug ja tez tak umiem np. jedzie lucznik konny arabski i dajesz go tak by lecial po prostej linii , naciskasz na mur maly lub duzy i gdy prawie kon dotknie kursora to ty stawiasz mur i włala kon jest na murze
ja kiedys tez mialem dziwny przypadek lecz nie robilemm ss wlocznik jednostka szczura byla w rzece nie chodzi mi o fose tylko o normalna rzeke
Gra w: Stronghold Crusader
Wysłany: 19 Sierpień 10, 09:04
Grałem w jedną z misji Krucjaty, zbudowałem 6 sadów jabłoni, ale w jednym nie było drzew tylko domek i płot + gościu nie zbierał owoców w swoim sadzie tylko w pozostałych sadach, gdy owoce dojrzały.
Gra w: strongholdn, crusader v1.1
Wysłany: 25 Sierpień 10, 15:44
Elo, jeszcze w to gracie ? Ja kiedyś w to grałem, ale miałem przerwy chyba ze 2 lata, a widzę że nadal naparzacie w ta gierkę No to schowajcie sobie króla w bramie, jak król wejdzie do bramy to ją zamknijcie, a potem kliknijcie ( spacje ) budynki się skurczą, a króla nie ma
Może jakieś przecinki, ogonki ?
- Bordinio
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 25 Sierpień 10, 18:37, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum