Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
c5c jest uznany na scenie międzynarodowej jako cheat, ponieważ za granica nikt go nie znal i grali z nim tylko Polacy, jakby się rozpowszechnił to na pewno by był dozwolony bo nie ingeruje w twoje statystyki jak np liczbę złota tylko przyspiesza grę podnosząc jej poziom... ale ze grali z nim tylko Polacy to zostało uznane jako cheat i teraz pro Polacy tez przestali z nim grac... Reasumując c5c jest niedozwolony.
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 17 Grudzień 08, 19:11, w całości zmieniany 1 raz
Przepraszam, ale ja z tym gównem nie grałem. I to nie podwyższa poziomu gry, bo to nie jest konieczne do tego, aby grać. A więc jak grasz z kimś kto tego nie ma to masz przewagę.
Podwyższa może nie poziom, ale szybkość gry. Nie klikasz 300 razy tylko przytrzymujesz S... myślę, że to powinno być ogólnie uznane jako "legalny" dodatek i po prostu każdy by z tym zaczął grac... ale jak nie jest to trudno, gramy bez c5c.
Przydałoby się wprowadzić polskie znaki i przecinki..
- Bordinio
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 17 Kwiecień 09, 17:19, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum