Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
TYch zawodników znam i wiem co potrafią, Myślę że jeżeli Rah się postara to wygra to, widziałem go w akcji nie raz i szczerze mówiąc, jeszcze 2 miesiące temu nikt go nie mógł pokonać na GSA, nie wyłączając Venoma i innych Xpertów.
Lutel - Nie wiem jak teraz gra ale cóż Zagra kilka razi i pewnie sobie przypomni
Kamillo - To samo co Lutel
Może ktoś z SZ zrobi niespodziankę
A co do mnie to mam na tyle godności żeby się nie typować, bo nie jestem pewien możliwości
Zapraszam do Zabawy!
_________________ Team Poland
" I Kiedy Wróg Poszedł Do Nieba, Ja Zostałem W Piekle"
Ostatnio zmieniony przez Odyn 19 Grudzień 08, 18:06, w całości zmieniany 1 raz
No ja do tych powyzej dodal bym HL i usunal siebie (tak chyba nakazuje skromnosc :wink: )
Dlaczego HL? Stara-młoda gwardia ktora ma swoje umiejetnosci... ale przewaga innych nad HL jest to ze kiedy HL jeszcze budowal zamki przed zaatakowaniem szczura inni juz grali w eventach obok HL'a i Bar'a :wink:
I. Czes, Maniek budują fajne, ciekawe zamki. Umieją rozpętać niezłą rozpierduchę, więc na pewno będzie ciekawie Jeżeli nie zapomnieli swojego fachu, to będą trudnymi do pokonania przeciwnikami.
2. Siwy Jeden z silniejszych userów ;p Osobiście nie widziałem jego stylu gry, ale po taktyce i screenach mogę śmiało na niego głosować.
Ja stawiam na Likwinka, ale wszystko tak naprawdę zależy od zasad, które będą.
Najbardziej obawiam się jego 500 knighta na event05. Jest on wg mnie pewniakiem i w 100% jestem przekonany, że wygra ten turniej. Pozdro.
DonKamillo, chyba coś Ci się pomyliło, bo żaden HL nie zagra tutaj. Poza tym kozak z niego, a nie gracz.
_________________ Szachy to moja pasja.
Ostatnio zmieniony przez RAH 16 Grudzień 08, 17:53, w całości zmieniany 1 raz
No ŚZ do boju xD ! ... A z Mańkiem ,no jak się postara to potrafi stawić chiński mur w krótkim czasie ... A obstawiać raczej nie będe ... Niech wygra najlepszy !
EDIT : Ale niech już zostanie mój nick z gry w zapisach czyli Lord Volf xP ...
Ostatnio zmieniony przez Volv 16 Grudzień 08, 17:59, w całości zmieniany 2 razy
Najbardziej obawiam się jego 500 knighta na event05. Jest on wg mnie pewniakiem i w 100% jestem przekonany, że wygra ten turniej. Pozdro.
DonKamillo, chyba coś Ci się pomyliło, bo żaden HL nie zagra tutaj. Poza tym kozak z niego, a nie gracz.
Chodzilo mi o HolyKinga... kiedys go widzialem w grze z nickiem ...Lord to zapamietalem... ale chyba wiadomo o kogo chodzi bo chyba nie o tego HL'a... :wink:
Chodzilo mi o HolyKinga... kiedys go widzialem w grze z nickiem ...Lord to zapamietalem... ale chyba wiadomo o kogo chodzi bo chyba nie o tego HL'a... :wink:
ehh...dajcie mi cats on i idzcie spac xD
_________________ Team Poland
" I Kiedy Wróg Poszedł Do Nieba, Ja Zostałem W Piekle"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum