Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SH1 , SH:C , SH 2 , SH:L , SH:K
Wysłany: 3 Sierpień 10, 18:19 [ogólne] Wioski w SK [BETA]
Czy po wyjściu bety wszyscy od nowa będą grać?
Jeśli tak to trzeba obmówić gdzie (wspólnie) zaczniemy grę.
Proszę o propozycje.
Wiem że trochę wcześnie na ten wątek ale skoro premiera zapowiedziana jest na październik to beta może wyjść już na początku (ale nie musi) września i przydało by się "spolszczyć" pewien obszar mapy polakami.
Nie wiem czy na BECIE będzie taki wybór, ale na Alpha4 nie było. Gdy zakładałem wioskę rzuciło mnie w jakąś lokację, po zrobieniu abaddon village miałem do wyboru tylko ta lokację gdzie dali mnie na początku. Z tego co czytałem na forum osoby które razem się rejestrowały (mniej więcej w tym samym czasie) znajdowały się obok siebie. W zależności od której godziny będzie otwarta rejestracja (a dokładniej zakładanie wiosek, bo większość ma konta na Alpha4 a będzie ono te same bez ponownej rejestracji) to się ustali przedział czasowy np. od 12 do 12:30.
Dobra, odbiegamy od tematu, mimo wszystko fajnie by było obok wody, przynajmjniej jedna strona zabezpieczona, choć z drugiej strony nie będzie tam surowców do zbierania (o ile ktoś chce inwestować w scoutów). Ja chcę rozwinąć tylko trochę, bo obok siebie mam maniaka który ma szybkość i pojemnośc na amks i wszystko czyści
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum