ZalogujRejestracjaSzukaj Użytkownicy MedaleZaloguj się, by sprawdzić wiadomościGrupyStatystyki

Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij


Poprzedni temat «» Następny temat
[ogólne] Wioski w SK [BETA]
Autor Wiadomość
rambo418 
Wędrowiec

Gra w: SH1 , SH:C , SH 2 , SH:L , SH:K
Wiek: 26
Posty: 15
Skąd: Poznań
Medale: Brak

Wysłany: 3 Sierpień 10, 17:19   [ogólne] Wioski w SK [BETA]

Czy po wyjściu bety wszyscy od nowa będą grać?
Jeśli tak to trzeba obmówić gdzie (wspólnie) zaczniemy grę. :D
Proszę o propozycje.
Wiem że trochę wcześnie na ten wątek ale skoro premiera zapowiedziana jest na październik to beta może wyjść już na początku (ale nie musi) września i przydało by się "spolszczyć" pewien obszar mapy polakami.
 
 
Threeth 
Dzielny wojak

Posty: 594
Skąd: Bielsko-Biała
Medale: Brak

Wysłany: 3 Sierpień 10, 17:22   

Od nowa będzie na pewno.
_________________
>>Moje mapy<<
 
 
Czes 
Mieszczanin


Gra w: Stronghold Kingdoms
Wiek: 29
Posty: 146
Skąd: z Mazowsza
Medale: Brak

Wysłany: 6 Sierpień 10, 19:04   

Coś temat przycichł a faktycznie przydałoby się coś ustalić.
_________________
Stronghold: Kingdoms - Sir Arris Cathimon (W3)
Steam: IPL{Strażnik}Arris
 
 
 
Roti 
Osadnik


Gra w: 1, Kingdoms
Posty: 48
Medale: Brak

Wysłany: 6 Sierpień 10, 19:09   

A co tu ustalać? Będzie jakieś info o otworzeniu rejestracji na BETĘ to się ustali godzinę i będziemy się rejestrować :)
 
 
 
Czes 
Mieszczanin


Gra w: Stronghold Kingdoms
Wiek: 29
Posty: 146
Skąd: z Mazowsza
Medale: Brak

Wysłany: 6 Sierpień 10, 19:39   

No dobra, ale ustalić gdzie, jaki rejon.
_________________
Stronghold: Kingdoms - Sir Arris Cathimon (W3)
Steam: IPL{Strażnik}Arris
 
 
 
Roti 
Osadnik


Gra w: 1, Kingdoms
Posty: 48
Medale: Brak

Wysłany: 7 Sierpień 10, 03:21   

Nie wiem czy na BECIE będzie taki wybór, ale na Alpha4 nie było. Gdy zakładałem wioskę rzuciło mnie w jakąś lokację, po zrobieniu abaddon village miałem do wyboru tylko ta lokację gdzie dali mnie na początku. Z tego co czytałem na forum osoby które razem się rejestrowały (mniej więcej w tym samym czasie) znajdowały się obok siebie. W zależności od której godziny będzie otwarta rejestracja (a dokładniej zakładanie wiosek, bo większość ma konta na Alpha4 a będzie ono te same bez ponownej rejestracji) to się ustali przedział czasowy np. od 12 do 12:30.
 
 
 
Kita 
Mieszczanin


Posty: 141
Skąd: Z wykopalisk
Medale: Brak

Wysłany: 7 Sierpień 10, 07:52   

Pytanie czy od razu będzie dostępny cały rejon czy nie. Ja bym wybrał jakiś cypel, a na pewno przy morzu (o by można było mieć rybki)
_________________

Nie rozmawiaj z idiotą, bo pierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
 
 
 
Czes 
Mieszczanin


Gra w: Stronghold Kingdoms
Wiek: 29
Posty: 146
Skąd: z Mazowsza
Medale: Brak

Wysłany: 7 Sierpień 10, 09:05   

Kita napisał/a:
Pytanie czy od razu będzie dostępny cały rejon czy nie. Ja bym wybrał jakiś cypel, a na pewno przy morzu (o by można było mieć rybki)


Ale rybki możesz mieć nie będąc przy morzu.
_________________
Stronghold: Kingdoms - Sir Arris Cathimon (W3)
Steam: IPL{Strażnik}Arris
 
 
 
Kita 
Mieszczanin


Posty: 141
Skąd: Z wykopalisk
Medale: Brak

Wysłany: 7 Sierpień 10, 12:26   

To co, mam sobie wykopać stawek? Poza tym przy morzy i tak seksowniej ;)
_________________

Nie rozmawiaj z idiotą, bo pierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
 
 
 
Czes 
Mieszczanin


Gra w: Stronghold Kingdoms
Wiek: 29
Posty: 146
Skąd: z Mazowsza
Medale: Brak

Wysłany: 7 Sierpień 10, 15:00   

Kita napisał/a:
To co, mam sobie wykopać stawek? Poza tym przy morzy i tak seksowniej ;)


Aby produkować ryby musisz kupić 2 wioskę z rodzaju River 1 albo River 2.
_________________
Stronghold: Kingdoms - Sir Arris Cathimon (W3)
Steam: IPL{Strażnik}Arris
 
 
 
Kita 
Mieszczanin


Posty: 141
Skąd: Z wykopalisk
Medale: Brak

Wysłany: 7 Sierpień 10, 16:21   

Koło mnie same available, co zrobić? :D D

Dobra, odbiegamy od tematu, mimo wszystko fajnie by było obok wody, przynajmjniej jedna strona zabezpieczona, choć z drugiej strony nie będzie tam surowców do zbierania (o ile ktoś chce inwestować w scoutów). Ja chcę rozwinąć tylko trochę, bo obok siebie mam maniaka który ma szybkość i pojemnośc na amks i wszystko czyści :|
_________________

Nie rozmawiaj z idiotą, bo pierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
 
 
 
rambo418 
Wędrowiec

Gra w: SH1 , SH:C , SH 2 , SH:L , SH:K
Wiek: 26
Posty: 15
Skąd: Poznań
Medale: Brak

Wysłany: 7 Sierpień 10, 19:18   

może Irlandię opanujemy ??
 
 
Volv 
Wędrowiec


Posty: 22
Skąd: Ratusz ŚZ
Medale: Brak

Wysłany: 7 Sierpień 10, 21:14   

SZKOCJE !
_________________
 
 
 
Drizzt 
Burżuj

Gra w: SH1, SHCrusader, SH2
Wiek: 24
Posty: 157
Medale: Brak

Wysłany: 8 Sierpień 10, 17:14   

Wiecie, jak widzę ten Polski chat w grze, bo aż mi się tam odechciewa grać, szczególnie widząc moją parafie, która jest bardzo zgrana :)
 
 
jery0 
Wędrowiec

Posty: 2
Medale: Brak

Wysłany: 2 Luty 11, 13:21   

beta bedzie kontynuowana na osobnym serwerze, wiec bedzie mozna kontynuowac bete i od poczatku grac w wersje finalna,
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group | Template DarkMW created by razz