Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 4 Sierpień 10, 08:37
A po wpisaniu mojego nicku, jako pierwsza pojawia się... minimapa mojej mapy konkursowej! A jeszcze dziwniejsze, że potem kilka grafik obok jest zmniejszona mapa Oloweka, też konkursowa. Potem jest mnóstwo minimap, w tym jakaś ładna mapa z Heaven, nie widziałem jej wcześniej, nazwa chyba Knight of Russia.
Bordinio, dokładniej, to po wpisaniu twojego nicku pojawiają się do strony 3. avatary:
Hokiego, gigna, oloweka, thompsona, Cruxa, Xeno (chyba), Adaxa, All Filippo, Templariusza, Hrabi Drako (chyba), Malcolma, Panzera i na końcu Odyna. A twojego nie ma.
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 22 Listopad 10, 15:57
A mi wyskakuje moj aktualny awatar, co nie jest dziwne, poniewaz jestem troche popularny na paru forach.
A tak ogolnie, siano z butow mi wystaje, wiec sie przedstawie. Me imie Łowczy Kur von Hackfleish, pochodze z tajemniczej krainy zwanej przez lud prosty Tajemnicami Antagarichu.
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum