Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Szeryf99, pierwsza wioska po rejestracji nie ma żadnej protekcji (przynajmniej moja nie miała), dlatego też się przeniosłem i miałem spokój przez 3 dni.
EDIT : Potwierdzone, moja druga wioska nie jest atakowana, mimo że Siege Camp wysłał już ataki. Po prostu nie macie żadnej protekcji -_-.
No to miałeś pewnie kartę w użyciu -_-. Żeby mieć kolejną wioskę musisz mieć 12 poziom i "wynaleźć" Leadership oraz Captain, potem rekrutujesz kapitana, który wygląda jak lord w SHC i możesz albo kupić wioskę za minimum 10.000 złota albo zaatakować kogoś wybierając opcję "Capture".
Gra w: SH1, SHCrusader, SH2
Wysłany: 30 Lipiec 10, 10:55
9 poziom, zapotrzebowanie teraz niespecjalnie duże, bo żarcia mi się robi lekko ponad + 4 mięsne dające honor i hodowla chmielu z karczmą, a 10 chat drwala i 6 kamieniołomow mi wystarcza
[ Dodano: 31 Lipiec 10, 09:31 ]
Łał, mam event na plusie
Dlaczego nie mogę wysłać wojska do miasta? Wybudowałem tam 3 baraki, mogę mieć 100 lubu, w mieście jest 32, a jak chcę wysłać p-okazuje że maks to 68 i jak coś wyślę to to stracę, i nawet nie mogę nic wysłać :O
EDIT: Dobra, jednostki nie mogą być w mieście, wysłałem, ale dlaczego ciągle mam niby maks 68?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum