Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 3 Maj 10, 17:14
Te znaki właśnie po to były, aby zrobić atak "Z zaskoczenia".
Prawdopodobnie dzisiaj wieczorem bądź jutro rano dodam misję piątą.
Podpowiem, iż:
-Dziesięć map już prawie zrobione, głównie poprawiam szczegóły, wymyślam do nich detaliczną historię itp.
-Mapy 9-11 nie będą działy się w Halbardorze ale w Roshijo, będą to jedne z niewielu map, gdzie grać się będzie nie kolorem niebieskim, ale czerwonym, jednakże będą miały jakiś związek z wydarzeniami z wojny Halbardoru z DarkKroght.
-W misji 13 bądź 14 akcja przesunie się o jakieś 20 lat, i wojna zakończy się, zaś wybuchnie druga.
-W jednej z misji będzie się grało głównie leśnymi elfami i będzie się miało kolor zielony.
-Misje: 8, 9, 12 i 15 prawdopodobnie będą nieco przypominały RPGa, gdzie będzie grało się głównie wojskami jakie będzie sie miało na początku, bez żadnych posiłków, i bez jakichkolwiek budynków (WYjątek: końcówka misji 9). Czyli będą nieco przypominały misję drugą.
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
Wysłany: 4 Maj 10, 14:57
Prawdopodobnie będą cztery kampanie po 16 misji, jednakże nie zawsze będzie się grało jednym kolorem w danej kampanii. Będzie mniej więcej tak:
Kampania 1 - Halbardorczycy
Kampania 2 - San'Adinar (Czyli leśne elfy)
Kampania 3 - DarkKroght (Mroczne elfy)
Kampania 4 - Roshijczycy
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
Wysłany: 6 Maj 10, 20:23
Zastanawiam się, czy jednak kontynuować kampanię, bo, jak widzę, od jakiegoś czasu jesteś jedynym komentującym, a dla jednej osoby to raczej noie opłaca się robić kampy.
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 7 Maj 10, 17:58
Po konkursie na pewno ktoś jeszcze oceni (sam nie wiem jak Ty robisz kampanię i mapę do konkursu jednocześnie, bo chyba się zgłaszałeś:
Kokoju napisał/a:
Ja również się zgłaszam, ale jedynie do map do SH, bo SHC niestety przypadkowo odinstalowałem, płyty nie mam, ani nie mam czasu by w czasie tygodnia pochodzić po mieście i poszukać.
), bowiem prawie wszyscy użytkownicy regularnie odwiedzający "Edytor map" w nim uczestniczą.
Tym ktosiem raczej będę także ja.
PS Na razie całą kampanię ściągnąłem, żeby potem się ni kićkać z linkami.
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 7 Maj 10, 18:12
Kontynuj, kontynuj, bo naprawdę ciekawa kampania. Zainteresowałem się tym "fantasy", więc gdy skończę "Podboje", dodam do moich pomysłów kampę w tym stylu.
Wysłany: 7 Maj 10, 21:08
ponceriusz napisał/a:
(sam nie wiem jak Ty robisz kampanię i mapę do konkursu jednocześnie, bo chyba się zgłaszałeś:
Mapę zrobiłem jeszcze przed rozpoczęciem kampanii, jedynie wynajduję nowe błędy.
Co do kampanii, to nie wiem, zobacze, co będzie po konkursie, aczkolwiek zacznę przygotowywać nowe mapki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum