Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Organizowanie konkursów idzie nam coraz lepiej (w końcu uczymy się na błędach), dlatego uważam, że w następnych konkursach nie będziemy popełniać żadnych błędów i nie będzie żadnych problemów z ich organizowaniem.
O tym na pewno trzeba będzie pomyśleć w przyszłości Na pewno nie można nic robić w wakacje. Problemem chyba było też to, że konkurs szybko się rozpoczął po edycji Olowka. Myślałem, że pierwsza edycja rozbudziła w ludziach chcice i dlatego liczyłem, że w następnej zgłosi się cała armia. Tak w sumie było, ale ludziom chyba apetyt zmalał.
Według mnie oba konkursy odbyły się bardzo sprawnie Mieściły się w sensownych ramach czasowych, było więcej niż 3 uczestników, prace były na wysokim poziomie. No i przede wszystkim konkursy zakończyły się z wyłonieniem zwycięzców.
Z kolejnymi inicjatywami faktycznie można poczekać przynajmniej do września, ale nawet teraz nie było źle
Gratuluję zwycięzcom, dziękuję Bordinio i Olowkowi za organizację obu edycji. W odcinku trzecim mogę postarać się o bardziej fizyczne nagrody, jeśli będzie więcej uczestników i jurorów
Gra w: czasami zrobię mapę na konkurs (SH/ SHC),
Wysłany: 19 Lipiec 10, 06:31
O kurka ! Chciałbym podziękować moderatorowi Bordinio, za opiekę nad moją mapą. (aż się rozpłakałem )
Następnym użytkownikiem któremu dziękuje jest Ołówek, który udzielił mi rad dot. krajobrazu.
Następnie chciałbym podziękować całej reszcie zawodników za współpracę, a także Szeryfowi za ocenę map. (jednak się doczekałem oceny)
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 29 Lipiec 10, 09:48
Chciałbym przeprosić za złe odwzorowanie zamku, ale startowałem z budowaniem zamku ze "wspomnień" z poprzednich wakacji, a gdy szukałem źródła, znalazłem dokładniejszy plan i było już za późno, lecz nie chciałem tego "olać", jak zrobili to inni. Przepraszam za nieobecność przy ostatecznych wynikach, ale przebywałem wtedy na kolonii. I tak miałem wrócić dopiero w sobotę, ale wcześniej wróciłem do domu z powodu choroby. Także następnym razem postaram się nie zawieść jury.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum