Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
No no no, nawet mnie ździwiło, fajnie by było jak by można było rekrutować zwierzęta, hehe, deptały by żołnierzy :DDD.
Byle by to nie było jak niektórzy pisali Legends 2 czy coś w tym stylu..
Ten trailer jest obrzydliwy. Co to w ogóle jest ? Jakieś dziwne fantasy, średniowiecze połączone ze starożytnością ? Grafika jak w Medievalu 2, może lepsza. Czekam na lepszego trailera.
Jeszcze ten świat Orbis... to nie odyseja kosmiczna.
No ! Już się zacząłem martwić o nasze Firefly. Podczas oglądania już wiedziałem, że jest coś nie tak. ( Gdzie to nasze średniowiecze i życie na zamku )
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 6 Lipiec 10, 03:33
Hehe, jakby był to prima aprilis to obok Crux'owego "odejścia" byłyby największe jaja na forum. To, że to nie jest oryginał widać od razu - choćby po użytkowniku, który to dodał, lub tym napisem Stronghold3 na końcu. To na pierwszy rzut oka jest wycięte. Sam się dałem trochę nabrać ale po całym filmie podejżenia były. Dzięki Drako wiemy, z czego jest ten bajzel
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum