Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 30 Czerwiec 10, 10:40 Wielki Turniej Twierdzy Krzyżowiec
Chciałbym zorganizować Turniej twierdzy krzyżowiec 2 vs 2.
Rozpocznie się prawdopodobnie 31 lipca lub 1 sierpnia(Dokładne terminy zostaną podane max za tydzień).
Turniej będzie polegał na tym że najpierw każda z drużyn zagra mecze eliminacyjne każdy z każdym w celu wyselekcjonowania najlepszych teamów,następnie połączone zostaną proporcjonalnie w pary lub grupy z których wyjdą tylko najlepsi by zmierzyć się z ostatecznej walce o zwycięstwo.
Zasady na jakich będzie prowadzona rozgrywka zostaną podane kilka dni przed rozpoczęciem pierwszych walk.
Proszę o zgłaszanie drużyn w ten sposób:
Nazwa zespołu:
Pierwszy gracz:
GG:
Drugi gracz:
GG:
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 1 Lipiec 10, 06:51
2vs2 nie wpali. Proponuję 1vs1, jak coś. Jeśli to ci nie wystarcza, to popatrz na ostatni turniej 2vs2 Szeryfa lub świętej pamięci ,,Turniej Noworoczny", który także nie wypalił.
Nie no nie przesadzajmy,1vs1 to troche....zbyt monotonne i nudne;p
A 2vs2 będzie czymś nieco oryginalniejszym,ciekawszym,będzie ciekawsza rywalizacja i różne techniki współpracy
Gra w: 1 Deluxe, Crusader, 2, Extreme
Wiek: 29 Posty: 67 Skąd: Ostrów Wielkopolski Medale: Brak
Wysłany: 2 Lipiec 10, 10:04
A ja właśnie nie wiem czy nadal grać, bo aktualnie przestałem grać w twierdze i przeniosłem się na warcrafta 3 i teraz mam wielki dylemat . A w turnieju myślę że bym wygrał nie jeden mecz
To będzie zależało od graczy przez co będą chcieli grać,poprostu będzie rozpisane że Np: Lwi bogowie i D&K grają od 3 do 6 sierpnia,pozostaje im się dogadać przez co i konkretnie kiedy.
Druga sprawa to osoby nie mające kogoś do pary,piszcie do mnie na gg/pw,pewnie znajdzie się więcej takich osób więc kłopotów z doborem nie powinno być
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum