Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 6 Czerwiec 10, 09:55 Mod Stronghold 2 Crusader
Witam. Ponieważ zwyczajny Stronghold 2 był dla mnie odrobinę nudny szukałem modu Stronghold 2 Crusader. Dodaje on nowe menu itp. Niestety nie mogłem go znaleźć więc bardzo prosiłbym o podanie linku na forum. Z góry dzięki.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Istnieje. Wpisz sobie na YouTube: Strongold 2 Crusader. W nazwie powinno być kilka niemieckich chyba słów. Obejrzyj i zobaczysz.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Pliczek dużo waży. W wolnym czasie pobiorę. Dzięki. Temat do zamknięcia, chyba że ktoś chce się jeszcze wypowiedzieć:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum