Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Aha....
Ej ołowek co tak mało
liczyłem na 8,9 hehe
Ej wezcie doradcie jakis temat do robienia mapy....moge zrealizowac własny ale licze na pomysły...:)
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 30 Maj 10, 09:02
Ja również postawiam 7/10, jeśli nie wiesz czemu, to pooglądaj prace ołówka Co do mapy to na poczatek rzeczywiście niezła, ale trudna specjalnie nie jest... Przeszedłem bez żadnych większych problemów, o czym świadczy 25% straconych żołnierzy.
Zależy to tylko od tego od której strony pierwsze zaatakuje wróg....jeśli od lewej to masz po dolnym zamku i wróg w następnych atakach się wedrze,a zauważ że są to bardzo dobrze zaplanowane ataki.
Podał byś jakieś prace ołówka?Mam jakąś mape Rome ale mi się niepodabała i myślałem że to jego,ale chyba niejest niewiem...
PS:Przejdz ją ze dwa trzy razy a zobaczysz oco w niej chodzi....;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum