Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam.
Szukałem rozwiązania i niestety z lipnym rezultatem.
Gram w extreme, tyle, że w tę lżejszą krucjatę i do tej pory (kilka map) było ok., a teraz zaczęła się wysypywać. Zainstalowałem patcha - Patch 1.2.1, ale niestety nic to nie dało i prawdę powiedziawszy nie wiem, jak dalej to ugryźć.
Poradźcie coś..., zacząłem się rozkręcać, a tu taki ból...
Gra w: Twierdza Deluxe, Twierdza Krzyżowiec
Wysłany: 26 Maj 10, 22:00
Napisz dokładniej o co Ci chodzi...O zacinanie, a jak tak to jak to wygląda, czy skasowały Ci się save-y? I przy okazji podaj informacje o swoim sprzęcie i oprogramowaniu. Może tam leży błąd...
_________________ Kontakt: e-mail: usio@poczta.onet.pl Skype:Usiek01 Komórka:[T A J N E]
fax: się zgubił
Chwilę gram, a później nagle się wyłącza, pokazuje się okienko systemowe o wysłaniu raportu o błędzie i koniec - nic więcej.
Odniosłem wrażenie, że dzieje się tak, wówczas, gdy zarówno przeciwnik, jak i ja zaczynamy osiągać coraz większą liczebność armii. Wcześniej kiedy raczkowaliśmy na planszy było oki, a gra zaczęla się wyłączać wraz ze zwiększaniem sił.
Dlatego też odniosłem wrażenie, że brakuje patcha, ale niestety nadal się wywala.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum