Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 16 Maj 10, 09:44 HANDEL
Dziw, że nikt tego tematu jeszcze nie założył, a jako forumowa brać powinniśmy sobie pomagać, nie?
Profesjonalny sprzedawca broni, przede wszystkim łuków, ale miecze i zbroje również mam w ofercie. Jestem w Staffordshire, dlatego osoby rzucone gdzieś daleko ode mnie będą musiały czekać na dostawę, ale będę się starał jak najszybciej zrealizować oczekiwania klientów. Niezawodny, zero skarg. Jestem w stanie dostarczyć każdą ilość (20? 100? 300? 500? Jeszcze więcej? )
Jako środek płatniczy najchętniej widziałbym garnki, sól i przyprawy.
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Jak dobrze poszukasz, to znajdziesz całą masę informacji o SK Jest szczególnie jedno, bardzo ciekawe i ogólnodostępne źródło w internecie - FAQ alpha3, z tym, że google go chyba nie indeksuje
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 18 Maj 10, 15:17
Jest zakaz wykonywania screenów - i tyle. A jak ktoś jest ciekawy więcej, zapraszam na GG.
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Gra w: Twierdza Deluxe, Twierdza Krzyżowiec
Wysłany: 21 Maj 10, 20:45
Myślę, że ten temat będzie bardzo rozbudowany, kiedy wreszcie ukaże się SH:K. Gracze być może, ci którzy znają się z forum będą chcieli ze sobą handlować. Na razie ten temat jest Pół-martwy, można by tak powiedzieć.
_________________ Kontakt: e-mail: usio@poczta.onet.pl Skype:Usiek01 Komórka:[T A J N E]
fax: się zgubił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum