Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 2 Maj 10, 09:12 [problem techniczny] nie moge zainstalowac
witam i prosze o pomoc o tuż mam taki problem ze jak wsadzam plyte to mi zaczyna czytac i wyskakuja blad ze nie moze uruchomic. i nie moge jej zainstalowac prosze o pomoc dodam ze mam windowsa viste
Spróbuj tak: Mój komputer->kliknij prawy na płytę-> wybierz eksploruj-> wyszukaj instalkę i zainstaluj. U mnie też autorun jest zwalony i trzeba ręcznie odpalać instalację.
Gra w: Twierdza 2 Deluxe 1.4
Wysłany: 19 Maj 10, 21:19
Jeśli okaże się że i tak z płytą jest coś nie tak i są błędy podczas odczytywania to polecam program BadCopy Pro v4.1 który potrafi odzyskać wszystkie dane z uszkodzonej lub porysowanej płyty. Ewentualnie można spróbować utworzyć obraz ISO tej płyty programem UltraISO włączając opcję "Ignoruj błędy odczytu" wtedy program zapisze całą płytę na dysku a w momencie wykrycia błędu uruchomi proces powolnego i szczegółowego odczytu. Taki proces może trwać bardzo długo ale zapewniam że wynik będzie imponujący.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum