Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: wszystko i nic
Wysłany: 8 Kwiecień 10, 07:16
Więc tak ustawiasz tempo 20, następnie wsadzasz kuszników na twierdzę tam gdzie król łuczników na najwyższe wieże te w środku a resztę przed zamek włączasz tempo jakie tam chcesz i wygrałeś!!!
Gra w: wszystko i nic
Wysłany: 16 Czerwiec 10, 17:43
Nie za bardzo, gdyż nie mam tej mapki.
Kolejna mapa czyli Kaigher.
Państwo podzieliło się na wiele frackji. Ty chcesz je wszystkie zjednoczyć zaczynając od odbudowania starego morskiego zamku Kaigher. Gdy skończyłeś budowę powiedziałeś szeptem "Jest jeszcze piękniejszy, niż dawniej". Jednak czterech władców postanowiło połączyć siły i nie dopuścić do zjednoczenia królestwa. Kraj potrzebuje nowego Króla czyli ciebie!!!
Gra w: czasami zrobię mapę na konkurs (SH/ SHC),
Wysłany: 16 Czerwiec 10, 18:18
Krajobraz - Zastrzeżeń ni mam - 6/6 - te kamienia w okół wyspy ; triki edytorskie +
Teraz już oceniałem nie ze screena + minimapa, tylko pobrałem mapę.
Fabuła - Czemu taki brak kreatywności - jak kampania - 3,5/6
Gameplay - bardzo mi się podoba, wpasowane ładniutko wszystko - duży + - 5,5/6
Ogółem 5+/6
Gra w: Stronghold , SC .
Wysłany: 20 Czerwiec 10, 21:54
krajobraz 4/5 - mogłbyś dac troche wiecej tych drzew bo troche pusto jest
Fabuła 4/5 - ogołnie może być ale wiecej niż 5 zdań by sie przydało
Grywalność 5/5 - Bardzo ciekawie mi sie gralo, mało miejsca w zamku co jest utrudnieniem ale da sie na to zaradzić ), przypadła mi ta mapa do gustu ^^
Jak umieściłeś balistę na ziemi?
Bardzo fajna mapa, krajobraz też mi się bardzo podoba
Tekst do misji jest natomiast najsłabszą stroną mapy, jak zagram to ocenię .
pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum