Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 27 Styczeń 10, 16:44
Coś ci się musiało zepsuć. Jeśli masz stronę w zakładce Mozilli, to usuń zakładkę, a następnie utwórz ponownie . Ja musiałem tak zrobić, żeby zobaczyć nową odsłonę portalu . Może i u ciebie poskutkuje.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Z Opery wszystko w porządku:D A z Mozillą... zrobię tak jak kazał Lord Smerf:D
Edit: Stara dobra Opera:D I jescze jedno: Wiecie jaka wersja mozilly jest lepsza? 3.5.2 czy 2.0.0.20?
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Założę się, że wystarczyło kilkakrotnie odświeżyć stronę, żeby przeładować cache przeglądarki... Nagłówki które było widać na screenie od wczoraj są podmienione, więc na pewno strona była czytana z twojego dysku.
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 27 Styczeń 10, 20:55
Ja też miałem problemy, ale jak zrobiłem CTRL + F5 , to pomogło.
Co do wyglądu strony, nawet mi się podoba, tylko zmieniłbym trochę z tymi blankami.
Lepiej żeby nie były tylko po bokach, ale też na środku, wtedy przesunąć wszystko inne w dół. Co do loga, to wywaliłbym oczywiście asasyna, zmniejszył trochę Wiliama i postawił obok niego Lwiego Serca i Wilka, bo te postacie to atrybuty starych strongholdów. Można by jeszcze dać tego Artura z Legends, żeby były postacie ze wszystkich gier, a nie tylko z Dwójki.
Można zostawić Williama i zamiast assassyna dać Ryśka z tym uśmiechem z Extreme:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum