Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam. Sciagnalem ostatnio moda 300 spartans ale zapomnialem o skopiowaniu pliku z jednostkami. Moglby ktos pomoc? Konkretnie chodzi mi o pliki pikiniera, rycerza na koniu,
i tego wojownika arabow, odpowiednika europejskiego.
Knight i knight_top są dla rycerza na koniu, bo ten pierwszy to tylko koń.
Mam nadzieję, że pomogłem. Mógłby mi ktoś dać na http://www.speedyshare.com/ plik body_lord ? Już o tym gdzieś pisałem, ale nikt nie dał.
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 12 Styczeń 10, 18:58
Wiem, że trochę późno pobieram, ale zapomniałem, że cię o to prosiłem i na spedyshare jest napisane "File not found. It has been either deleted, or it never existed at all.", więc jeśli możesz to odśwież go (jeszcze raz go wstaw).
@Down. Dzięki.
_________________ Good night white pride
Ostatnio zmieniony przez ponceriusz 13 Styczeń 10, 12:35, w całości zmieniany 1 raz
Też chcę te pliki z SH:C, Bo te pliki ponceriusza, są już nieaktualne:(.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Coś mam problem z tym body_lord od Threetha. Lord wygląda jak cień błazna. Może to przez wersję, bo ja mam 1.2 . Jak ktoś ma taką wersję, to proszę bardzo o ten plik.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum