Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: wszystko i nic
Wysłany: 10 Styczeń 10, 16:23 Pomysł
Jest pewien problem coraz mniej ludzi sięga po sh1(moim zdaniem najlepszą część) a więcej po shc (nie mówcie o różnicach które znam) tak więc można by założyć grupę miłośników 1gdzie zrobimy min. nowe mapy ,kampanie turnieje i potyczki na multi. Sh 1 ma pewien plus o którym rzadko się mówi mianowicie krajobraz europejski i drewniane budowle np. drewniane koszary, wieża , mury itp. Kto dołącza?
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 11 Styczeń 10, 18:35
Lord Smerf, zgłosić to się zgłoszą, ale potem i tak oleją sprawę i znikną z forum.
Ja nie mogę zagwarantować pełnej aktywności w tego typu projekcie, ale z przyjemnością pomogę w jakichś drobnych rzeczach - fabuła, misje, itd.
Szeryfie, a masz jakieś KONKRETNE pomysły na chwilę obecną?
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 11 Styczeń 10, 20:38
Szeryf, chętnie . Podaj mi swoje gg na PW, odezwę się . Mam nawet parę koncepcji.
Jest tu może jakiś WebMaster? Moglibyśmy utworzyć stronę Klubu Miłośników .
Gra w: wszystko i nic
Wysłany: 13 Styczeń 10, 19:50
Ok (widziałem twoje mapy świetne)
Mógłbyś używać tricków ale i tak są dobre.
Więc tak mapmaker olowek
fabuła: fryzjer
misje(w potyczce i kampanii chyba ,że olowek sam to zrobi) szeryf99,fryzjer
turnieje:brak
gracze i testerzy:brak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum