Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Strongold Crusader, Stronghold Legends
Wysłany: 12 Sierpień 09, 08:15
Wilk jest lepszy od Ryśka.
Wilk:
+Dobra obrona
+Dość szybka rozbudowa
+Dobra gospodarka
-Rozproszona obrona (duży zamek)
-Słaby atak
+Smolne rowy i Wilcze doły
Rysiek:
+Najlepszy atak ze wszystkich botów
+Zawsze na początku atakuje katapultą
-Słaba obrona
-Wrażliwość na rozprzestrzenianie się ognie (zwarta zabudowa)
-Brak pułapek
Ostatnio zmieniony przez intel005 19 Sierpień 09, 08:05, w całości zmieniany 1 raz
Jestem po bezstronny. Plusem Wilka jest znakomita obrona, ale niestety atakuje małymi siłami. Zaś plusem Ryszarda jest atak, a minusem zdecydowanie obrona.
Dla mnie te dzieci (boty) są tak samo słabe. Jednak Wilk vs. Ryszard Lwie Serce wygrałby Wilk. Ma lepszą obronę co daję mu czas na wyzbieranie dobrych sił na Lwie Serce. Potem jak nazbiera odpowiednie siły Rysiek ucieka gdzie pieprz rośnie
Ostatnio zmieniony przez MaxMacior 26 Październik 09, 14:40, w całości zmieniany 2 razy
Ja tak trochę odbiegnę od tematu i skieruję się na powyższy post zadając pytanie: dlaczego swoje posty próbujesz wyróżniać wśród innych? Pogrubianie, inny kolor... Po prostu się pytam, bo nie wiem, jaki to ma sens.
Testowałem walke wilk vs rysio 3 razy i na 2 mapach bili się przez długi czas, w koncu wyłączyłem grę. Żaden nie był w stanie dokonać jakiegoś przełomu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum