Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: wszystko i nic
Wysłany: 10 Październik 09, 18:28 Najlepszy kabaret
Jaki kabaret najbardziej wam się podoba?
Mnie kabaret sketchów męczących,młodych panów,pod wyrwigroszem.
Macie trzy zaznaczenia.
A wam piszcie a ja dodam do ankiety.
Jeśli nie jesteś zdecydowany napisz jakie sketche i podaj link.
14 października byłem na "Sparingu kabaretowym" organizowanym przez Miejski Ośrodek Kultury w Olsztynie. Na scenie walczyły ze sobą dwa kabarety: "Z nazwy" z Olsztyna oraz "Bes szans" z Lidzbarka Warmińskiego. Oba są dość młode, więc bardzo możliwe, że o nich nie słyszeliście...
Ten pierwszy, pomimo starań, miał problemy z rozśmieszeniem publiczności. Natomiast na po skeczach "Bes szans" wszyscy mieli obolałe mięśnie twarzy od śmiechu Mam nadzieję, że ich kariera pójdzie na przód i będziemy mogli oglądać ich w tv
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 15 Styczeń 10, 15:05
Neonówka jest w tej chwili chyba najlepsza (wg mnie rzecz jasna).
Za nią Moralny Niepokój na równi z Ani Mru Mru.
Potem Młodzi Panowie, a za nimi Wyrwygrosz.
A ja nie przepadam za kabaterami... Nie śmieszą mnie ani troszkę ;]
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
O, temacik mi umknął [ Nie szkodzi, że z października, można odgrzewać ]
Dla mnie najśmieszniejszym kabaretem jest kabaret Moralnego Niepokoju. Ich skecze są po prostu prześmieszne. Sam głos Roberta Górskiego kładzie na kolana. Zawsze ryczę ze śmiechu, gdy ich oglądam. Polecam :]
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 22 Grudzień 10, 11:50
A gdzie jest Monty Python, najlepszy kabaret na swiecie? A w ankiecie zaglosowalem na:
1.Neonowka
2. Ani mru mru
3. Moralnego niepokoju
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum