Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Tutaj oddajemy głos na swojego faworyta. Głosować może każdy. Mile widziane uzasadnienia.
Wyniki będą znane dopiero po zakończeniu ankiety - 21 września 2009.
Ostatnio zmieniony przez Odyn 4 Październik 09, 11:58, w całości zmieniany 1 raz
Gdyby było więcej nominowanych tematów to sytuacja mogłaby wyglądać zupełnie inaczej... A tak, to praktycznie każdy z zaproponowanych użytkowników i tematów przeszedł dalej.
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 9 Wrzesień 09, 04:34
Przemas lr napisał/a:
Troche nie fair, że DonKamilo ma 2 ciekawe tematy więc oddaje na Kroniki
Właściwie jeden z tematów jest w stu procentach cytatem mojego tematu z poprzedniego forum.
Ale i tak oddaje głos pytania ateisty (mimo wszystko nazwa nie pasowała do tych pytań)
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
Wątpię by był to twój temat Kokoju. Są notki o autorze w pytaniach o ile dobrze pamiętam. Sam nie wiem z jakiego dokładnie to forum bo w każdym była notka o innym autorze. Miesiąc mnie nie było na forum i już jakies konkursy. Nie idźcie do technikum. Tyle wiem po dwóch tygodniach spędzonych tutaj.
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 11 Wrzesień 09, 13:34
Kroniki napisał/a:
Wątpię by był to twój temat Kokoju. Są notki o autorze w pytaniach o ile dobrze pamiętam.
Chodzi o "Tricki z Edytora". No i cóż, to, że temat się zaczyna od:
"Kokoju napisał/a:"
Jest chyba dowodem. Dziwi mnie, że Spis Graczy się znalazł, jak dla mnie to bardziej ogłoszenie niż temat. "80 pytań [...]" to lepszy temat ;p.
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum