Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 30 Sierpień 09, 22:06
<wycięto>
Później jakoś zagraliśmy jednak nie oddałem walkowera. Cóż możecie nie zmienić wyniku tylko to wstawiłem ,żeby pokazać z kim grałem . Jak niektórzy ludzie na forum są właśnie tacy to się nie dziwcie ,że odszedłem.
<WOW> no ja niemoge Szeryf co ty z siebie robisz... Heh, chciałeś tym udowodnić że nie oddałeś walkowera a sam żeś sie tym ośmieszył tak że nie wiem... zawsze czytaj to co chcesz przepisać, nie pokazuj na forum twojej rozmowy z Prescotem bo to wasza sprawa i nikogo na forum to nie obchodzi i wasze spory uzgodnij z nim na osobności a nie przed wszystkimi na forum... I skoro przyznajesz, że Prescot wygrał i jest lepszy, to po co w ogóle zamieszczałeś waszą konwersacje na gg?
Szeryf99 napisał/a:
Kłamałem ? Hahaha bardzo śmieszne ja tam tylko newsy piszę nic więcej robić nie mogę to o ściągnięciu game rangera napisał Macinox. Możesz się go spytać.
Strona jest rodem z ubf-u, których sam kilka na nim adminuje, i wiem, że tylko admin ma możliwość pisania newsów i nie ma tak że ktoś może pisać tylko newsy...
Gra w: SH1 , SH:C , SH 2 , SH:L , SH:K
Wysłany: 31 Sierpień 09, 14:34
Sorry ze sie wtrance ale strona nie jest na ubf tylko na www.webplus.net.pl tu jest taka mozliwosc zeby pisac same newsy po drugie liga bedzie grana przez game ranger'a i dlatego wstawilem link do niego
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 13 Wrzesień 09, 17:16
Brawo, Prescot. Widać że należysz do czołówki. Zaczekamy jeszcze na reszte walk. Jeśli nie dojdzie do nich to mniej więcej za tydzień zakończe turniej. Zachęcam do walki o 2 miejsce.
Brawo, Prescot. Widać że należysz do czołówki. Zaczekamy jeszcze na reszte walk. Jeśli nie dojdzie do nich to mniej więcej za tydzień zakończe turniej. Zachęcam do walki o 2 miejsce.
Nie sądze aby ktoś wykazał jakąś aktywność. Zachęcam jednak do organizowania więcej turniejów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum