Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Cześć. Czy chcielibyście, aby w Stronghold można byłoby walczyć na możu?
Na morzu
Pewnie, myślę, że w Stronghold Kingdoms byłby to świetny element gry. Oby tylko nie zrobili tego jak w Anno(okręty stoją w miejscu i strzelają do siebie z dział), bo byłoby strasznie nudno. Mam nadzieję, że w Stronghold Kingdoms dodadzą kilka nowych, ciekawych elementów gry.
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 5 Sierpień 09, 10:30
Lord Smerf napisał/a:
wojownik123 napisał/a:
Cześć. Czy chcielibyście, aby w Stronghold można byłoby walczyć na możu?
Na morzu
Pewnie, myślę, że w Stronghold Kingdoms byłby to świetny element gry. Oby tylko nie zrobili tego jak w Anno(okręty stoją w miejscu i strzelają do siebie z dział), bo byłoby strasznie nudno. Mam nadzieję, że w Stronghold Kingdoms dodadzą kilka nowych, ciekawych elementów gry.
Zgadzam się z tobą, gdyby tak stały to by były nudy.No ale nie wiem czy w Kingdomsie będą działa...
A wg mnie to nie jest potrzebne... Nie wiem dlaczego, ale wolę tradycje, a nie dodawanie statków i ataki na moRZu...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 7 Sierpień 09, 12:31
Do Twierdzy Kingdoms by sie mogło przydać. Oczywiście też lubie tradycje, ale to udoskonalenie poprawiło grywalność. Na przykład tak jak napisał ponceriusz,umożliwiłoby topodboje wielu posiadłości.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Ale tylko wraki albo jako element 1 misji kampanii ekonomicznej, nie są do niczego przydatne.
W Kingdomsie przydałyby się statki jako element handlu między graczami. Ciekawie by było, gdyby FF stworzyło średniowieczną mapę świata, tzn. bez Ameryki itd. , z możliwością gry w każdym miejscu świata. Handel morski byłby nieodłącznym elementem gry.
No tak, ale oczywiście potrzebne by były nowe materiały - tkaniny, liny itd. , a poza tym jakieś stocznie. Gra byłaby bardziej ekonomiczna, ale to nie byłoby złe. Pytanie tylko, czy FF podoła wyzwaniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum