Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 2 Sierpień 09, 14:50 [problem techniczny] Problem z dźwiękiem i czernym ekranem (
Siema. Mam taki problem: jak włączam twierdzę Krzyżowiec (Warchest) to nie ma dźwięku ( w innych grach jest). Potem jak włącze np. jakąś misje to jest czarny ekran i widać tylko ten pasek z budynkami. W ogóle jakoś bardzo dużo błędów się zrobiło. Dodam , że 3 dni temu było wszystko normalnie.
Ostatnio zmieniony przez Odyn 4 Sierpień 09, 14:11, w całości zmieniany 1 raz
Nie zmieniałeś niczego w plikach z folderu z grą? Bo często to jest powodem błędów gry. Jeśli tak, to najprostszym rozwiązaniem jest oczywiście reinstall.
Podales za malo informacji aby Ci pomoc. Nie jest mozliwe (chyba) ze od zabawy plikami cos takiego moze sie dziac bo raczej pojawialby sie blad przy odpalaniu gry i gra by sie nie wlaczala aczkolwiek jesli tak by bylo to zachowaj save"y aby niczego nie stracic i zrob reinstall- to pierwszy krok przy rozwiazywaniu tego problemu. Mozliwe tez ze zostaly uszkodzone klastry na dysku na ktorych bylo sh wiec reinstall a pozniej bedziemy myslec jesli nie pomoze.
U mnie też kiedyś były problemy z głosem, ale miałem wtedy dość zaśmiecony komputer. Gdy potem przeskanowałem, znalazło się kilka wirusów. Z czarnym ekranem natomiast nigdy się nie spotkałem, chyba, że majstrowałem coś z plikami misji kampanii historycznych.
Lordzie Radku, wejdź w opcje gry i ustaw rozdzielczość i włącz dźwięk To jest przyczyną, również to miałem. Do wyboru masz dwie rozdzielczości Pozdrawiam i cieszę się, że pomogłem
O , kurde. Przepraszam , nie odpisywałem , bo wyjechałem na trochę Zrobiłem reinstall i za pierwszym razem nie działało , a potem drugi reinstall i już działa ;]
To ja przy okazji powiem, że mam identycznyp roblem. Czarny ekran i nic sie nie da robić, natomaist na mini mapie w przyspieszonym tempie sie wszystko... odgrywa. Reinstal nie pomógł. Dodam też, że gra zajmuje niecałe pięć MB Coś tu chyba nie gra. Dosłownie
Odinstaluj gre i ponownie wgraj... Większość problemów technicznych właśnie tak się naprawia...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
No chyba wszystkie, nie da sie połowy zainstalowac. A jest taka mozliwosc, ze jakichs elementów gry nie wyrzuciłem do kosza i to przez nie sie zle zainstalowałeo??
Tak jest taka możliwość , bo ja na początku nie usunąłem całej gry (tylko kilka plików zostało) i nie działało nadal , a potem jak usunąłem wszystko to działało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum