Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Z wieprzem, bo te pierwsze misje to po prostu żal.pl a te z wilkiem:w dwóch się przed nim bronimy a w ostatniej już go atakujemy (połączonymi siłami dobre sobie)
Ponieważ on jest moim ulubieńcem zagłosowałem na niego. Chodzi o Węża. Nie wiem czemu, ale polubiłem węża dlatego że przesyłał na marne jednostki:), a my jemu piwo. Wąż ma głos taki nieco chrypliwy, w wersji polskiej. W angielskiej ma głos czysty, nieco piskliwy. W krzyżowcy wąż ma fajne zamki. Ogólnie w 1 lubie go za to, że robi kuszników i pałkarzy.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie wiem czemu, wszyscy stawiają na tego fleje i grubasa.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Po prostu podobały im się misje. Pytanie jest "Które misje były najciekawsze", a nie "Który przeciwnik najbardziej Ci się podoba". Ja nie grałem wszystkich misji, więc nie wiem do końca, ale te z Wieprzem były chyba najtrudniejsze.
Ponieważ on jest moim ulubieńcem zagłosowałem na niego. Chodzi o Węża. Nie wiem czemu, ale polubiłem węża dlatego że przesyłał na marne jednostki:), a my jemu piwo. Wąż ma głos taki nieco chrypliwy, w wersji polskiej. W angielskiej ma głos czysty, nieco piskliwy. W krzyżowcy wąż ma fajne zamki. Ogólnie w 1 lubie go za to, że robi kuszników i pałkarzy.
Maciekolos mówi o SH1. Ja lubiłem wszystkie misje... Najgorsze były ostatnie...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 1 Wrzesień 09, 14:40
hmm rózne misje się podobają niezaleznie od tego z kim się walczy dlatego według mnie ta ankieta jest do d ponieważ każdego zmusza do wybrania konkretnie przygotowanej odpowiedzi, a co na przykład ma odpowiedzieć ktoś, komu podobały się najbardziej misje np. 6 i 13?
Już żeby nie było offtopu - misje ze Szczurem uważałbym juz za najciekawsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum