Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
No coś Ty Kalifa mogliby zabić... Zaś Wilka raczej nie...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Kalifa nie... Rysiek zbuduje dwie katapulty, ale jak skończy się kamień, to wraca do zamku albo atakuje wszystkimi siłami jak leci. Saladyn użyje kilku balist, do tego konni łucznicy, arabscy łucznicy i zbrojni oraz paru miotaczy bomb ogniowych. Czasami katapulta, ale to nie wystarcza.
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 4 Sierpień 09, 16:16
Ja stawiam na Wilka i Kalifa . Wilk - jeden z najlepszych botow jak nie najlepszy, ma dobre zamki i żołnierzy . Kalif - nie jest tak silny jak Wilk , ale ten ogień... . Jak Wilk ci zrobi wyłom w murze a Kalif wjedzie tam podpalaczami to szkoda gadać...Salladyn z Rychem też są dobrzy ale mój typ rządzi (przynajmniej wśród botów).
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 26 Styczeń 10, 17:11
No to tak:
Ryszard jest słabszy od Wilka, ale lepszy od Kalifa. Tak samo Saladyn.
1. Wilk
2. Saladyn
3. Ryszard
4. Kalif
Hmm... Bardzo wyrównane starcie, jednak mimo wszystko różnica między Kalifem a pozostałymi jest tak duża, że ostatecznie te starcie wygra drużyna Sal-Rych .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum