Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Z tą klamerką to jest nic, mój starszy jest tak dobry, że strzelał do główek od zapałek (oczywiście nie wychwalając) z odległości około 20 metrów. Wszak staruszek w wojsku był
Co do pytania Kroniki: Popatrz sobie na tej stronie i razem z tatą możecie wybrać najkorzystniejszą ofertę @down
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Trochę małą ma prędkość początkową (moja ma 320 m/s). Moim zdaniem wiatrówka nie jest zła, przystępna cena, co najważniejsze blokada wystrzału, światłowodowe przyrządy celownicze są dobre, a ta strzelba je ma. Osobiście na Twoim miejscu kupiłbym ją, ale rozejrzał bym się jeszcze nad innymi.
Pozdro
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Ja mam zmodyfikowanego lidera 44. Według mnie świetna wiatrówka za dobrą cenę. A może macie jakieś pomysły do czego można strzelać oprócz tarczy/puszek ?
Jeśli masz dobre oko to polecam z niewielkiej odległości postrzelać do zapałem poutykanych w "coś"... Może nie rozpryskują się dobrze, ale ja miałem satysfakcje ze strącenia jednej xD
Gra w: Gram w SHC mp / single SHL SH2
Wysłany: 18 Sierpień 11, 19:06
Hmm ja mam ak-47 za 1700zł (teraz nowe warte może 400 ) Jeżdze na strzelanki asg . Latanie po lesie w oporządzeniu ważacym kilkanaście kilo z bronią w ręku jest fajniejsze od walenia do puszek imo .
_________________ Gram na GameRanger . Jeśli chcesz zagrać ze mną napisz na pw lub gadu gadu :15648572 (niewidoczny) . Prawie codziennie gram nawet do 2 w nocy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum