Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Ja grałem na Uni 21(120k pkt.) i 48 (80 k pkt.) bodajże. Konta oddałem Gra jest dobra na nudę. Dostarcza dużo rozrywki i zabawy, szczególnie kiedy jest się w sojuszu, który ma wojnę. Niestety nie jest przystępna dla normalnych ludzi ;/, jeżeli chce się być w top1 to trzeba siedzieć o każdej porze dnia i klikać. Dla mnie jednak była ciekawa i miała swój urok
5/6
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 21 Grudzień 08, 17:46
Należy to rzucić, nim wciągnie na dłużej. Takie jest moje zdanie. Dlatego odradzam
A grałem na uni17. Tak jak wiele osób z boarda. Ach, ICA, ICA...
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Ja dużo grywałem w tę grę. Zbudowałem sobie "wielkie imperium", bo maksymalna ilość punktów jaką w OGame osiągnąłem to aż 9 xD Po jakimś czasie znalazłem podobną grę (właściwie to samo, tylko nowe statki, obrona i badania), która rozgrywała się chyba 200 razy szybciej. Tam doszedłem do top 10 Nazwa tej gry to fan-game.net ale już nie istnieje
Ostatnio zmieniony przez Ivor94 22 Grudzień 08, 10:01, w całości zmieniany 1 raz
Mnie ta gra wciągnęła na ok 1,5 roku. Zdobyłem ponad 240k punktów, ale nie pamiętam na jakim miejscu TOP1500 się znajdowałem. Żałuję, że nie zrobiłem screena, żebym mógł powspominać... Mam tylko obrazki z listą członków sojuszu, którego byłem zarządcą. Teraz nie pamiętam nawet po co mi były te listy
Po skończeniu gry byłem dumny z siebie i w końcu mogłem dowolnie planować dzień bez martwienia się, o to czy będę w domu przed powrotem floty z FS
Odyn 240k punktów ? N1.... . Ja nie sądzę, że dojdę do takiej ilości pkt bo mi się prędzej zapewne znudzi . Ta gra mnie aż tak nie wciąga, ale pograć se można.
Ta gra to ZŁO:P Strasznie w ciąga. 70k (+ księżyc;D)bodajże na 38 uni. Odradzam grania. Znam gościa co był 1 miał parę milionów pkt, ale w nocy ustawił budzik żeby się budzić co 15 minut, bo flotę trzeba wysłaćxD Najbardziej uzależniająca gra jaką znam. Jeśli gracie to zostawcie flota na tydzień na planecie bez wchodzenia, jak wam zniszczą to przestaniecie grać. Gorzej jak moon powstanie,wtedy to będziecie grać jeszcze więcejxD
Jeśli gracie to zostawcie flota na tydzień na planecie bez wchodzenia, jak wam zniszczą to przestaniecie grać. Gorzej jak moon powstanie,wtedy to będziecie grać jeszcze więcejxD
Wtedy kiedy ja grałem, było tylu użytkowników, że wystarczyło zostawić flotę na godzinę bez opieki. Mi się kilka razy zdarzyło... No ale dzięki temu miałem księżyc
BTW, grałem na UNI 17, razem z Malcolmem i Cruxem
Gram w OGame na 23 uni mam chyba 2k punktów. Gra nawet mi się podoba, ale później te lepsze floty i techniki obrony o wymagają strasznie dużo surowcó, a rzobudowa kopalni też dużo kosztuje, żeby rpzbudować je do takiego poziomu, żeby te surowce w szybkim czasie wyprodukować. Ale ogólnie gra jest super.
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 7 Styczeń 09, 08:31
Odradzam. Ta gra to makabra. Czasem się zastanawiam, jak mogłem być taki świrnięty, że przejmowałem się jakimś FS-em. Uzależnia, wciąga. Nie doszedłem do etapu, gdy człowiek nie sypia w nocy, ale rzucić to było piekielnie trudno. Im dłużej się gra, tym jest to coraz trudniejsze.
A najgorsze, że nie uważasz siebie za uzależnionego. Ot, gram sobie - i tyle.
PS Ale z Odynem się fajnie grało A Wolfa 1980, Hezego i oofxoo mam cały czas na liście gg.
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum