ZalogujRejestracjaSzukaj Użytkownicy MedaleZaloguj się, by sprawdzić wiadomościGrupyStatystyki

Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij


Poprzedni temat «» Następny temat
[problem techniczny] Problem z dźwiękiem i czernym ekranem (
Autor Wiadomość
Forik 
Wędrowiec


Posty: 15
Medale: Brak

Wysłany: 5 Sierpień 09, 19:31   

Zróbże to co Ci napisałem, lol!
 
 
Lord Smerf 
Skryba

Gra w: grę
Wiek: 22
Posty: 1205
Medale: Brak

Wysłany: 5 Sierpień 09, 19:36   

Przeczytaj kilka poprzednich postów. Skoro gra zajmuje 5 MB, to chyba nic to nie da, ale spróbować zawsze można ;-) .
 
 
thompson 
Rekrut


Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wiek: 26
Posty: 415
Skąd: Szczecin
Medale: Brak

Wysłany: 5 Sierpień 09, 21:31   

wykasuj rejestry, ja tak samo robiłem jak mi sie gry kopały.
_________________
http://szerlok.pl/nakarm_psa/
 
 
 
Acrobot 
Mieszczanin


Posty: 113
Medale: Brak

Wysłany: 6 Sierpień 09, 12:36   

Forik napisał/a:
Zróbże to co Ci napisałem, lol!


Chodzi o to?

Forik napisał/a:
Lordzie Radku, wejdź w opcje gry i ustaw rozdzielczość i włącz dźwięk :) To jest przyczyną, również to miałem. Do wyboru masz dwie rozdzielczości :) Pozdrawiam i cieszę się, że pomogłem :)

Raczej to nie pomoże bo ewidentie cos jest skopane. Nawet (jak juz pisałem) kursor zniknął.
 
 
Lord Smerf 
Skryba

Gra w: grę
Wiek: 22
Posty: 1205
Medale: Brak

Wysłany: 6 Sierpień 09, 12:45   

Zniknął czy zmienił się z miecza na standardowy w Windowsie? Bo można zmienić na miecz, jeśli jest strzałka z Windowsa.
 
 
Acrobot 
Mieszczanin


Posty: 113
Medale: Brak

Wysłany: 6 Sierpień 09, 14:10   

Zniknął! Nie ma go w ogóle. To znaczy teoretycznie jest ale go nie widać.
 
 
Forik 
Wędrowiec


Posty: 15
Medale: Brak

Wysłany: 6 Sierpień 09, 18:40   

Aha, kurde, nie przeczytałem, wiesz co, format dysku docelowego na którym gra jest instalnięta, potem zainstaluj na dysku innym, nie tym co była zainstalowana, ale z innej płyty - pożycz od kogoś. 10000% , że będzie działać.
 
 
Acrobot 
Mieszczanin


Posty: 113
Medale: Brak

Wysłany: 6 Sierpień 09, 18:47   

Pewnie że bedzie, ale za duzo kombinowania z formatem (musiałbym wszystko od nowa instalować) poza tym nie mam od kogo pozyczyć. Wole zrobić jeszcze reinstalla na innym dysku a jak nie to... zobacze.



Już sie udało. Usunąłem pare plików które zostały. Temat do zamknięcia.
 
 
Forik 
Wędrowiec


Posty: 15
Medale: Brak

Wysłany: 7 Sierpień 09, 13:06   

No i git ;)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group | Template DarkMW created by razz