Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Mam oryginalnego Strongholda Crusader Extreme. Zainstalowałem go. Włączam grę. Działa. Chcę rozpocząc jakąś rozgrywkę(w Extremie lub zwykłym) to kiedy klikam ta dłoń "Rozpocznij grę" to gra się wiesza i koniec. Muzyczka leci sobie spokojnie, ale ekran się zatrzymuje i muszę ręcznie wyłączać grę(czyt. ctrl alt del i wylaczyc proces Strongholda, bo wylaczenie aplikacji wiesza kompletnie kompa). Co robić?? Błagam o szybką pomoc...
[ Dodano: 19 Luty 10, 19:38 ]
gra jednak działa, ale strasznie sie laguje. co robic??
mam skonfigurowac karte, zeby chodzilo? bo zwykly crusader(nie z tej plytki, bo ten co jest z extreme tez sie tnie) chodzil mi bez zarzutu. a tu pach i lagi jak smok. moze to jakis blad gry czy cos...
Gra w: Crusader - Crusader Extreme
Wysłany: 30 Sierpień 10, 15:45
Wejdź w opcje ustaw grafikę na jak najmniejsza po prostu jeśli to możliwe zmniejsz wymagania gry ze by jak najmniej obciążała parametry twojego komputera. Może wtedy bd lepiej.
_________________ Nie mam pomysłu na ciekawy PODPIS więc niech będzie o taki xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum